Μέχρι 31 Ιουλίου η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής στην FRUIT LOGISTICA 2024

Από 7 έως 9 Φεβρουαρίου 2024 θα ανοίξει τις πύλες της η κορυφαία διεθνής έκθεση για φρούτα και λαχανικά, FRUIT LOGISTICA 2024, που διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η FRUIT LOGISTICA 2024, θα προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνικών λύσεων, από την ανάπτυξη σπόρων, φρούτων και λαχανικών έως την συσκευασία και τον αυτοματισμό, καλύπτοντας  όλο το φάσμα της αλυσίδας αξίας, από τον παραγωγό έως τον καταναλωτή και θα εστιάσει επίσης στις «έξυπνες καλλιέργειες» και τα θερμοκήπια.

Εκθέτες και εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και καινοτομίες στον κλάδο καθώς και να επεκτείνουν το δίκτυο των συνεργατών τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την έκθεση έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες μπορούν να εγγραφούν έως και τις 31 Ιουλίου 2023, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας: https://www.fruitlogistica.com/en/exhibitors/registration/

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις