Επιστρέφει η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Είναι πια γεγονός! Η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου πραγματοποιείται από τις 26 έως τις 31 Ιουλίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Με 30 χρόνια διοργάνωσης, η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου, έχει κερδίσει πλέον τη θέση της ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου στην Ελλάδα!

Μια πολλά υποσχόμενη διοργάνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 31 Ιουλίου 2023 συγκεντρώνοντας σημαντικές επιχειρήσεις γύρω από τον αγροκτηνοτροφικό τομέα και επισκέπτες που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον πρωτογενή τομέα.

6 ημέρες με επίκεντρο τον αγροκτηνοτροφικό τομέα, 6 ημέρες προβολής της δυναμικής της γεωργίας & της κτηνοτροφίας, 6 ημέρες ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας & της αγροτικής οικονομίας, 6 ημέρες γιορτής!

Η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου, έχοντας αναδειχθεί ως η σημαντικότερη αγροτική έκθεση της Νοτίου Ελλάδας & επιθυμώντας να διατηρήσει τον τίτλο της, αναμένεται να παρουσιάσει ποικίλες  παράλληλες εκδηλώσεις.

Η επίσημη τελετή των εγκαινίων αυτής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουλίου και ώρα 20.30 στο Δημοτικό Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Χορηγός της Παγκρήτιας Αγροκτηνοτροφικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου είναι η ΤΕΡΝΑΑ.Ε.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι τις καθημερινές17.00-22.00 και το Σαββατοκύριακο 10.00-14.30 & 17.00-22.00.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις