Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2023 η προθεσμία έγκαιρης κράτησης χώρου στην ORGATEC 2024

Δυνατότητα έγκαιρης κράτησης χώρου (Early Bird) έως 15 Σεπτεμβρίου 2023 για συμμετοχή στην ORGATEC 2024, δίνεται σε όσες εταιρείες επιθυμούν να αποκτήσουν παρουσία στην κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση για το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, που διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό της Κολωνίας, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 

Συγκεκριμένα, η ORGATEC θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας από τις 22 έως τις 25 Οκτωβρίου 2024, υποστηρίζοντας τη δικτύωση με βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων του κλάδου, όπως κορυφαίους λιανοπωλητές και χονδρεμπόρους, αγοραστές από όλες τις μεγάλες εταιρείες, εκπροσώπους μικρομεσαίων εταιρειών, καθώς και αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και διακοσμητές εσωτερικών χώρων.

 

Εκθέτες και εμπορικοί επισκέπτες από όλον τον κόσμο θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και καινοτομίες όσον αφορά τον εξοπλισμό και την επίπλωση για τον σχεδιασμό εργασιακών χώρων και γραφείων, καθώς και εμπορικών κτιρίων.

 

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση της ORGATEC 2022, συγκέντρωσε συνολικά 686 εταιρείες από 43 χώρες, οι οποίες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις λύσεις τους για τις απαιτήσεις ενός συνεχώς εξελισσόμενου εργασιακού περιβάλλοντος σε 45.000 εμπορικούς επισκέπτες από περισσότερες από 130 χώρες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ORGATEC 2024 κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 027, E-Mail: [email protected] ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.orgatec.com/.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις