Λαϊκές αγορές: Κανονικά λειτουργούν σήμερα, με τη δυνατότητα πληρωμής με POS

Οι λαϊκές αγορές της χώρας λειτουργούν κανονικά σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024, μετά από την εορταστική ανάπαυλα των ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, με τους καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν με POS για τις αγορές τους.

Η εφαρμογή για πληρωμή με POS στις λαϊκές αγορές ξεκίνησε να λειτουργεί σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024, και ήδη οι καταναλωτές έχουν αρχίσει να την χρησιμοποιούν.

Η εφαρμογή είναι απλή και εύκολη στη χρήση, και επιτρέπει στους καταναλωτές να πληρώνουν για τις αγορές τους με κάρτα, χωρίς να χρειάζεται να έχουν μετρητά.

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, απλώς πληκτρολογήστε τον αριθμό του πάγκου του πωλητή που θέλετε να πληρώσετε και το ποσό της αγοράς σας. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας και ολοκληρώστε την πληρωμή.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS και μπορεί να κατεβαστεί από το App Store και το Google Play.

Η λειτουργία της εφαρμογής POS στις λαϊκές αγορές αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη, καθώς διευκολύνει τους καταναλωτές να πραγματοποιούν τις αγορές τους με πιο σύγχρονο και ασφαλή τρόπ

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις