"Ακμάζοντας με τον Ήλιο": Τα υβρίδια ηλίανθου PIONEER ηγούνται της βιώσιμης ανάπτυξης

Σε μια εποχή αυξημένης ζήτησης για υγιεινά και βιώσιμα προϊόντα, ο ηλίανθος αναδύεται ως ένα "αστέρι" της αγροτικής παραγωγής. Ο Δρ. Γεώργιος Ν. Ζανάκης, Marketing & Development Manager στην Corteva Agriscience Hellas, μοιράζεται μαζί μας το όραμα της εταιρείας για το μέλλον της καλλιέργειας ηλίανθου, με όχημα τα πρωτοποριακά υβρίδια PIONEER.

"Ακμάζοντας με τον Ήλιο": Μια Συνέντευξη γεμάτη Αισιοδοξία για το Μέλλον

Στην αποκλειστική συνέντευξη που ακολουθεί, ο Δρ. Ζανάκης φωτίζει τα πλεονεκτήματα των υβριδίων PIONEER, τονίζοντας:

  • Την αξεπέραστη παραγωγικότητα που αγγίζει τα όρια της μέγιστης δυνατής απόδοσης.
  • Την ασύγκριτη ανθεκτικότητα σε εχθρούς και ασθένειες, όπως η οροβάγχη και ο περονόσπορος.
  • Την υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι που εξασφαλίζει στους παραγωγούς μέγιστο κέρδος.
  • Την πλούσια ποικιλία επιλογών που καλύπτει κάθε ανάγκη και προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον.


Ο Δρ. Ζανάκης σκιαγραφεί ένα ελπιδοφόρο μέλλον για την καλλιέργεια ηλίανθου, όπου η καινοτομία και η τεχνογνωσία της Corteva Agriscience οδηγούν σε άφθονη παραγωγή και βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Συνέντευξη

Ερώτηση: Σήμερα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον Δρ. Γεώργιο Ν. Ζανάκη, Marketing & Development Manager στην Corteva Agriscience Hellas, για να μας μιλήσει για τα υβρίδια ηλίανθου PIONEER. Δρ. Ζανάκη, θα θέλατε να μας δώσετε μια σύντομη παρουσίαση των υβριδίων ηλίανθου PIONEER;

Απάντηση: Σίγουρα! Τα υβρίδια ηλίανθου PIONEER ηγούνται της αγοράς, προσφέροντας στους παραγωγούς ολοένα και μεγαλύτερες και πιο σταθερές αποδόσεις. Χάρη στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, τα υβρίδια μας ενσωματώνουν μοναδικές ιδιότητες, όπως το  μέγιστο δυναμικό παραγωγής τα υβρίδια  μας έχουν βελτιωθεί γενετικά για να προσφέρουν στους παραγωγούς τη μέγιστη δυνατή παραγωγή.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης της οροβάγχης στον ηλίανθο είναι η χρήση γενετικά ανθεκτικών υβριδίων. Η οροβάγχη αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα για την καλλιέργεια του ηλίανθου τα υβρίδια μας PIONNER Protector προσφέρουν αντοχή σε διάφορες φυλές της οροβάγχης, εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις ακόμα και σε μολυσμένα εδάφη.

Άλλη μια ασθένεια που ταλανίζει  τους αγρότες είναι ο περονόσπορος μια ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την παραγωγή του ηλίανθου. Τα υβρίδια μας  Protector προσφέρουν αντοχή στον περονόσπορο, μειώνοντας τις απώλειες και αυξάνοντας την κερδοφορία.

Τα υβρίδια  της PIONEER προσφέρουν υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι, εξασφαλίζοντας στους παραγωγούς μέγιστη απόδοση και κέρδος.Η Corteva Agriscience προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υβριδίων PIONEER, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε παραγωγού.

Ερώτηση: Πώς μπορούν οι παραγωγοί να επιλέξουν το κατάλληλο υβρίδιο PIONEER για τις ανάγκες τους;

Απάντηση: Η Corteva Agriscience προσφέρει τα υβρίδια της PIONEER συμβατά με διάφορα συστήματα ζιζανιοκτονίας ,όπως με τα συστήματα Clearfield, Clearfield Plus και ExpressSun. Τα υβρίδια που προσφέρουμε ειναι κατάλληλα για διάφορες κλιματολογικές συνθήκες και εδαφολογικές συνθέσεις,και απαιτήσεις της αγοράς. Με διαφορετικά ποσοστά περιεκτικότητας σε λάδι και ολεϊκό οξύ, καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς  και το βασικότερο τις ανάγκες των καλλιεργητών ηλίανθου.

Ερώτηση: Ποιες είναι οι τάσεις στην αγορά του ηλίανθου και πώς τα υβρίδια PIONEER ανταποκρίνονται στις τάσεις αυτές;

Απάντηση:Τα υβρίδια PIONEER ανταποκρίνονται στην αυξημένη ζήτηση, προσφέροντας υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι και άριστη ποιότητα.

"Αισιόδοξη εικόνα για το μέλλον του ηλίανθου"

Η συνέντευξη με τον Δρ. Ζανάκη φέρνει στο φως μια αισιόδοξη εικόνα για το μέλλον της καλλιέργειας ηλίανθου. Τα υβρίδια PIONEER, με την αξεπέραστη παραγωγικότητα, την ανθεκτικότητα, την υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι και την πλούσια ποικιλία, αποτελούν όχημα βιώσιμης ανάπτυξης και άφθονης παραγωγής.

Σε μια εποχή αυξημένης ζήτησης για υγιεινά και βιώσιμα προϊόντα, τα υβρίδια ηλίανθου PIONEER ηγούνται της αγοράς, προσφέροντας στους παραγωγούς όλα τα απαραίτητα εργαλεία για άφθονη παραγωγή και βιώσιμη ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε τον Δρ. Γεώργιο Ν. Ζανάκη για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας παρείχε.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις