Καλλιέργειες στο Διάστημα - Astroculture για τη Γη και Deep Space Travel

Καλλιέργειες στο Διάστημα;  Ειδικά αν οι άνθρωποι είναι να ταξιδέψουν για μήνες και χρόνια σε άλλους κόσμους και συστήματα. Θα ήταν αδύνατο, για παράδειγμα, να στείλουν μαζί επαρκή τροφή και νερό για μια ομάδα Εξερευνητών του Διαστήματος σε μια αποστολή στον Άρη. Η πραγματικότητα είναι τροφή και νερό παραγωγής κατά τη διάρκεια ολόκληρου του κύκλου ζωής είναι απαραίτητη για την επέκταση της εξερεύνησης του διαστήματος.
Αλλά το πιο σημαντικό,o χώρος προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για την αύξηση της απόδοσης και τη ζωτικότητα της παραγωγής τροφίμων στη Γη και για τη γενιά των αυτοσυντηρούμενων συστήματων υποστήριξης ζωής όπου οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν.

Οι αστροναύτες έχουν προσπαθήσει να αναπτυχθούν τα φυτά στο διάστημα από τις πρώτες ημέρεςτης εξερυνησης του διαστήματος. Όταν οι αστροναύτες του Απόλλων προσπαθησαν να διερευνηθεί η Σελήνη, οι επιστήμονες επιχείρησαν να αναπτυχθούν οι σπόροι με τη σεληνιακού εδάφους που επέστρεψε στη Γη. Αλλά με τη δημιουργία των σταθμων:ρωσικό διαστημικό σταθμό Mir (η οποία ήταν de-τροχιά το 2001) και το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (εν εξελίξει), η γεωργία στο διάστημα πήρε νέες διαστάσεις.Η NASA έχει ως εμπορικό σήμα Astroculture .
Παρ 'όλα ο διαστημικός σταθμός εξέδωσε την πρώτη σοδειά σιταριού που καλλιεργούνται και συγκομίζονται στο χώρο, χάρη σε ένα ειδικό βουλγαρικής κατασκευής τύπου θερμοκηπίου που δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη. Έτσι, μια νέα εποχή για την παραγωγή τροφίμων στο χώρο γεννήθηκε, και οι επιστήμονες άρχισαν να βλέπουν πως η διαστημική τεχνολογία μπορεί να επηρεάσει θετικά πολλά από τα περιβαλλοντικά προβλημάτων.Βασικό έλλειψη της Γης της βαρύτητας - απαραίτητο για τα φυτά να αναπτυχθούν ισχυρές, ριζοβολία το φως του ήλιου, διαθέσιμα θρεπτικά συστατικά, τα έντομα ( για την επικονίαση),το ελεγχόμενο κλίμα και το καθαρό νερό αποτελούν προκλήσεις για το astroculture.Τα Bioregenerative συστήματα υποστήριξης παίρνουν όλα αυτά τα ζωτικής σημασίας στοιχεία υπόψη.
Πρώτα απ 'όλα, οι άνθρωποι και τα φυτά είναι ιδανικοί σύντροφοι στο διάστημα και στη Γη. Οι άνθρωποι αναπνέουν αέρα και παράγουν διοξείδιο του άνθρακα, και τα φυτά καταναλώνουν το διοξείδιο του άνθρακα για την παραγωγή οξυγόνου. Οι άνθρωποι μπορούν να καταναλώνουν επίσης τα εδώδιμα φυτά ή μέρη φυτών για την τροφή. Αυτό παράγει τα απόβλητα υποπροϊόντα τα οποία μπορεί να αναλυθεί να παρέχει τροφή για τα φυτά.
Δεδομένης αυτής της μοναδικής σχέσης μεταξύ των φυτών και των ανθρώπων, το μόνο που απομένει προς εξέταση είναι η παροχή ενέργειας, η αναγέννηση του καθαρού νερού και η επίδραση της βαρύτητας να τα κάνει όλα Space Greenhouse εργάζονται. Η ενέργεια, η οποία πρέπει να είναι πολύ αποτελεσματική, παρέχεται με τη μορφή του φωτός. Ενώ το καθαρό νερό προέρχεται από την επανάληψη και τον αυτοσυντηρούμενο καθαρισμό του φυσικού συστήματος και τα συστήματα φιλτραρίσματος είναι συνυφασμένα με τα αναγεννητικά συστήματα υποστήριξης της ζωής.
Η δημιουργία των συστημάτων μικροβαρύτητας, η οποία θα πρέπει να αναπτυχθούν για τη μακροπρόθεσμη πιλοτικά αποστολές στον Άρη και σε άλλα μέρη, θα παρέχει τις βαρυτικές επιδράσεις που απαιτούνται για την υγιή ανάπτυξη των φυτών.
Με απλά λόγια, αν μπορούμε να διατηρήσουμε την παραγωγή τροφίμων στο χώρο, τότε θα μπορούμε να συντηρήσουμε ανθρώπινη ζωή οπουδήποτε στο σύμπαν. Φυτά, όπως όλα τα έμβια όντα, εξαρτώνται από την τροφή και τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης, προκειμένου να αναπτυχθούν. Και με έναν αυξανόμενο πληθυσμό στη Γη, τα οφέλη του astroculture θα μας βοηθήσουν να παρέχουμε την καλύτερη τροφή και τα απαραίτητα υγιή οικοσυστήματα,απαραίτητη για την προαγωγή της δημόσιας υγείας.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις