Hattat: Τουρκική εταιρία παράγει τρακτέρ από το 2007

Στη γεωργική έκθεση του Konya, ο Hattat ήταν επίσης ανάμεσα στους πολλούς Τούρκους παραγωγούς που συμμετείχαν.

Η επισκόπηση

Η Hattat, μια τουρκική οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1976, εξειδικεύτηκε ως προμηθευτής τρακτέρ και εξαρτημάτων για OEM, αρχικά συνεργαζόμενη με τη Ford , στη συνέχεια με τη Universal Tractor, την Ursus και τη Valtra. 

Το 2007, «γεννήθηκε» το δικό της εμπορικό σήμα τρακτέρ, αλλά η παραγωγή για τρίτους συνεχίζεται, εστιάζοντας σε υδραυλικά, εξαρτήματα κινητήρα, γραμμής μετάδοσης κίνησης και άξονα, τόσο εκτός δρόμου όσο και σε αυτοκίνητα, χάρη στα ειδικά εργοστάσια στην Τουρκία και την Ινδία.

Οι σημαντικότεροι πελάτες περιλαμβάνουν τις John Deere, CNH Industrial, Caterpillar, Perkins Agco, Ford και Mercedes . Ο όμιλος διαθέτει επίσης ένα μεταλλουργείο και ένα τμήμα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. 

Στο χώρο παραγωγής που είναι αφιερωμένος σε τρακτέρ, με μέγιστη ετήσια χωρητικότητα 22.500 μονάδων, κατασκευάζονται εξειδικευμένα τρακτέρ ανοιχτού πεδίου από 50 έως 122 ίππους, όλα τροφοδοτημένα από μονάδες Fpt Industrial F28 και F26, Stage V που εκδόθηκε, επομένως έτοιμο για τις ευρωπαϊκές αγορές .

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις