Landini: Παρουσίασε στο Vinitaly τους εξειδικευμένους ελκυστήρες της

Η Landini θα ήταν παρούσα στις αίθουσες της Veronafiere που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 17 Απριλίου και συμμετείχε στο Vinitaly. Και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει ο εορτασμός των 140 χρόνων ιστορίας με τη συμμετοχή στην πιο σημαντική έκθεση κρασιού της Ιταλίας.

Μια μάρκα, η Landini, που γεννήθηκε το 1884 ακριβώς στο Fabbrico, την πόλη όπου εξακολουθεί να εδρεύει ο όμιλος Argo Tractors, στον οποίο ανήκει η μάρκα.

Στο Vinitaly παρουσιάστηκαν δύο μοντέλα από την οικογένεια των εξειδικευμένων τρακτέρ REX4: στον υπαίθριο εκθεσιακό χώρο μεταξύ των περιπτέρων 9 και 11, η Landini θα είναι πράγματι παρούσα με το REX 4-080 Plat και το REX 4-120GT RoboShift Dynamic, το τελευταίο είναι ο πρόσφατος νικητής του βραβείου Tractor of the Year 2024 στην κατηγορία Best of Specialized, μια σημαντική διάκριση που αποκτήθηκε στην Agritechnica, στη Γερμανία. 

Το Landini REX 4-120GT Dynamic ξεχωρίζει για την καινοτομία του χάρη στο κιβώτιο ταχυτήτων RoboShift, το οποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την Argo Tractors και επιτρέπει στον χειριστή τον ευέλικτο και άμεσο έλεγχο όλων των κύριων λειτουργιών εργασίας, επίσης χάρη στο πολυλειτουργικό joystick SmartPilot Plus. 

Η ίδια αρχή εμπνέει το Προηγμένο Σύστημα Οδήγησης, το οποίο εφαρμόζει ένα ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης για τη μείωση του φορτίου στο τιμόνι, επιτρέποντας επίσης την εύκολη ενσωμάτωση συστημάτων υποβοηθούμενης οδήγησης για γεωργικές εργασίες ακριβείας.

Από την πλευρά του, το REX 4-080, στην έκδοση πλατφόρμας, είναι ένα πραγματικό παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την εργασία στις σειρές, κατασκευασμένο στα μέτρα του χειριστή, για την άνεση και τη μέγιστη παραγωγικότητα του οποίου έχει σχεδιαστεί η ευρύχωρη, άνετη και ασφαλής θέση του οδηγού, με οπτικό έλεγχο 360°. 

Όλα αυτά χωρίς να παραμελείται ο καινοτόμος σχεδιασμός που εκφράζεται στις ενεργητικές γραμμές του καπό και στις στρογγυλεμένες γραμμές των προστατευτικών καλυμμάτων, ικανές να συνδυάσουν την ομορφιά και τη λειτουργικότητα, σε έναν συνδυασμό στυλ και τεχνολογίας που είναι τυπικά Made in Italy.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις