Η CASEIH επεκτείνει την σειρά OPTUM με το νέο μοντέλο ναυαρχίδα 340HP με κορυφαία χαρακτηριστικά

 Το Optum 340 CVXDrive της CaseIH με AFSConnect™ αποδίδει έως 340hp / Αναβαθμισμένο κιβώτιο ταχυτήτων CVXDrive με βελτιωμένη απόδοση, αντοχή και αξιοπιστία / 5ετές πακέτο προηγμένης τηλεματικής AFSConnectAdvanced / Νέα, πιο ευρύχωρη καμπίνα με ανάρτηση, μία από τις πιο αθόρυβες στην αγορά.

Εξυπηρετώντας την αναπτυσσόμενη αγορά των τρακτέρ πολλαπλών χρήσεων, υψηλής ισχύος, η CaseIH παρουσίασε ένα νέο μοντέλο, ναυαρχίδα, 340 ίππων για τη σειρά Optum, μεγαλώνοντας τη βραβευμένη για τη φιλοσοφία σχεδιασμού υψηλής ισχύος και μικρού βάρους τη σειρά Optum. Παρά τις πολλαπλές βελτιώσεις, το Optum 340 CVXDrive με AFSConnect™ δεν είναι βαρύτερο από τα μικρότερα  μοντέλα 300 και 270, αλλά παρέχει περισσότερη ισχύ, απόδοση και τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει οποιασδήποτε εργασία.

Κατασκευασμένο στο εργοστάσιο της CaseIH στο St. Valentin της Αυστρίας σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιότητας, το Optum 340 CVXDrive είναι ιδανικό για ελαφριές εργασίες και εργασίες με PTO, σπορά, χορτονομή και μεταφορά. Παρέχοντας τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και απόδοσης, διαθέτει τώρα μία από τις πιο αθόρυβες καμπίνες στην αγορά και μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που διατίθενται μόνο από την CaseIH, συμπεριλαμβανομένης της προηγμένης τηλεματικής AFSConnect για 5 έτη. Αυτό φέρνει πρόσθετα οφέλη χάρη στην πύλη AFSConnect, παρέχοντας τη δυνατότητα σύνδεσης υπηρεσιών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τέλεια αναλογία ισχύος προς βάρος

Η Δρ.Solveiga Kalinauskaite, Product Marketing Manager, δηλώνει: «Το Optum 340 CVXDrive, το νέο κορυφαίο μοντέλο μας σε αυτήν την κατηγορία, ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις των μεγάλων γεωργικών και γεωργικών-εργολαβικών επιχειρήσεων που χρειάζονται ένα τρακτέρ με υψηλή αναλογία ισχύος προς βάρος, προσφέροντάς του την ευελιξία να διαχειριστεί ένα ευρύ φάσμα εργασιών».

Η καρδιά του Optum 340 CVXDrive, με τον 6-κύλινδρο 6,7 λίτρων StageV κινητήρα της FPT, παρέχει ισχύ και ροπή για απαιτητικές γεωργικές εργασίες και μεταφορές. Ενσωματώνοντας την εξαιρετικά αποτελεσματική και ευρέως δοκιμασμένη τεχνολογία μείωσης εκπομπών ρύπων Hi-eSCR2, περιλαμβάνει επίσης την Αυτόματη Διαχείριση Παραγωγικότητας (APM), η οποία βελτιστοποιεί την αναλογία CVXDrive και τις στροφές του κινητήρα για να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις απόδοσης ισχύος.

Για να παρέχει μεγαλύτερη απόδοση, παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, διατηρώντας παράλληλα την αξιοπιστία και την αντοχή, η CaseIH έχει εξοπλίσει το Optum 340 CVXDrive με ένα αναβαθμισμένο κιβώτιο CVXDrive που ενσωματώνει βελτιώσεις στο υδροστατικό σύστημα και το λογισμικό ελέγχου, τα εξαρτήματα μετάδοσης κίνησης, το πίσω διαφορικό και το πίσω PTO. Επιπλέον, υπάρχει ένα νέο εξωτερικό φίλτρο κινητήρα blow-by για μείωση του χρόνου σέρβις. Για να αυξηθεί η ευελιξία και η συμβατότητα στις καθημερινές λειτουργίες, το στάνταρ ISOBUSClass 3 μπορεί να αναβαθμιστεί σε TractorImplementManagement (TIM – Διαχείριση του ελκυστήρα από το παρελκόμενο), το πιο πρόσφατο πρωτόκολλο επικοινωνίας με τρακτέρ, έτσι ώστε τα πιστοποιημένα εργαλεία να μπορούν να ελέγχουν αυτόματα συγκεκριμένες λειτουργίες του τρακτέρ.

Το Optum 340 CVXDrive, όπως και τα υπάρχοντα μοντέλα 300 και 270, διαθέτει ένα μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου 630 λίτρων που επιτρέπει μεγαλύτερες αυτόνομες ώρες στο χωράφι και το καλύτερο στην κατηγορία του διάστημα σέρβις 750 ωρών. Το νέο μοντέλο προσφέρει 27 ίππους, ή 9%, περισσότερη ισχύ από το Optum 300 CVXDrive, ενώ η μέγιστη ροπή είναι 1.398 Nm στις 1.400 σ.α.λ., σε σύγκριση με τα 1.282 Nm στις ίδιες στροφές του κινητήρα του μικρότερου μοντέλου.

Το ισχυρό οπίσθιο υδραυλικό που μπορεί να σηκώσει 11.058 κιλά, το εμπρόσθιο υδραυλικό με μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 6.016 κιλά, και οι δύο ταχύτητες εμπρός και οι τέσσερις πίσω του PTOs, ενισχύουν περαιτέρω την ευελιξία του τρακτέρ. Επομένως, το Optum 340 CVXDrive παρέχει μεγαλύτερη απόδοση διατηρώντας παράλληλα την αξιοπιστία και την αντοχή.

 Η καλύτερη καμπίνα σε όλα

Η νέα ευρύχωρη καμπίνα προσφέρει την καλύτερη άνεση στην κατηγορία της και είναι εξαιρετικά αθόρυβη, μόλις στα 66dB(A). Οι χειριστές θα εκτιμήσουν την εξαιρετική περιμετρική ορατότητα, την κορυφαία ποιότητα εξοπλισμού, τον σχεδιασμό και το φινίρισμα που είναι εφάμιλλο αυτοκινήτου, καθώς και το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο περιλαμβάνει ένα μπρελόκ για λειτουργία χωρίς κλειδί.

Η προηγμένη σχεδίαση της καμπίνας περιλαμβάνει το επανασχεδιασμένο εργονομικό υποβραχιόνιοMulticontroller, μέσω του οποίου μπορεί κάποιος να διαχειριστεί το 95% των λειτουργιών που χρησιμοποιούνται περισσότερο από τον χειριστή, πολλές από τις οποίες μπορούν να ελεγχθούν είτε μέσω της οθόνης αφής είτε μέσω του νέου ενσωματωμένου επιλογέα κωδικοποιητή turn-and-press. Για απόλυτη άνεση χειρισμού και οδήγησης, μπορεί να επιλεγεί μια προαιρετική νέα ημι-ενεργητική ανάρτηση καμπίνας.

Καθαρή και εύκολη στη χρήση, η νέα οθόνη αφής AFSPro 1200 με λειτουργία Bluetooth® παρέχει μια επισκόπηση όλων των λειτουργιών του τρακτέρ. Βοηθά τον χειριστή να βελτιστοποιήσει την απόδοση του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, του υδραυλικού συστήματος και του PTO, ενώ παράλληλα διαχειρίζεται τη λειτουργία των εργαλείων. Το νέο λειτουργικό σύστημα AFSVisionPro επιτρέπει τη λειτουργικότητα της γεωργίας ακριβείας, τα συστήματα του τρακτέρ και τη συνδεσιμότητα, ώστε να ταιριάζουν με τις απαιτούμενες προτιμήσεις λειτουργίας.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις