Case: Επαναπροσδιορίζοντας την Απόδοση στη Συγκομιδή με τις Νέες Σειρές Axial-Flow

Η Case IH, ένας κορυφαίος παίκτης στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων, έχει ανακηρύξει το 2024 ως το "έτος της θεριζοαλωνιστικής μηχανής". Με την πλήρη κυκλοφορία των σειρών Axial-Flow 160 και 260, καθώς και την επικείμενη ευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας σειράς AF στην EIMA 2024, η εταιρεία επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα απόδοσης και ακρίβειας στη συγκομιδή.

Για πρώτη φορά οι σειρές Axial-Flow 160 και 260  παρουσιάστηκαν στην Agritechnica 2023, και τώρα είναι διαθέσιμες για παραγγελία από τους επίδοξους αγρότες. Αυτές οι νέες σειρές έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν  μεγαλύτερη παραγωγικότητα και ακρίβεια, χάρη σε μια σειρά από καινοτομίες που βελτιώνουν την απόδοση και τη λειτουργικότητα.

Οι νέες θεριζοαλωνιστικές μηχανές της Case  έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αύξηση της παραγωγικότητας. Καινοτόμες τεχνολογίες, που συμβάλλουν στην επίτευξη υψηλότερων ρυθμών συγκομιδής και στη μείωση των απωλειών.
Το  Ευρωπαϊκό ντεμπούτο της νέας Σειράς  θα γίνει με την νέα σειρά AF στην EIMA 2024, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις γεωργικών μηχανημάτων στην Ευρώπη. Αυτή η νέα σειρά υπόσχεται να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα καλλιεργειών και συνθηκών.

Με την κυκλοφορία των νέων σειρών η εταιρεία επιδεικνύει τη συνεχή της δέσμευση στην ανάπτυξη προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων αγροτών και  θέτει νέα πρότυπα στον τομέα των θεριζοαλωνιστικών μηχανών. Οι αγρότες μπορούν να περιμένουν αυξημένη παραγωγικότητα, μεγαλύτερη ακρίβεια και βελτιωμένη απόδοση από αυτές τις μηχανές αιχμής.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις