Το MF 6S.180 Dyna-VT κερδίζει το βραβείο TractorofSpain 2024/25 στην κατηγορία ισχύος 101-200hp

Όλοι στη Massey Ferguson είμαστε ενθουσιασμένοι που το MF 6S.180 Dyna-VT κέρδισε αυτό το σημαντικό βραβείο.

Η Massey Ferguson, παγκόσμιο εμπορικό σήμα της AGCO (NYSE:AGCO), ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι το MF 6S.180 Dyna-VT έλαβε σημαντική αναγνώριση σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην EscuelaTécnicaSuperior de Ingeniería Agronómica, Alimentariay de Biosistemas (ETSIAAB) του Universidad Politécnica της Μαδρίτης, όπου στις 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία TractorofSpain 2024/25. 

Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των βραβείων και η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από ειδικούς στα γεωργικά μηχανήματα, μαζί με την ψηφοφορία του κοινού, ανέδειξε το MF 6S.180 Dyna-VT ως TractorofSpain 2024/25 στην κατηγορία 101-200hp.

«Όλοι στη Massey Ferguson είμαστε ενθουσιασμένοι που το MF 6S.180 Dyna-VT κέρδισε αυτό το σημαντικό βραβείο, το οποίο αναδεικνύει τις επιδόσεις και τις δυνατότητες που διαθέτει η σειρά MF 6S», λέει ο JérômeAubrion, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Massey Ferguson, Ευρώπη και Μέση Ανατολή. «Το MF 6S παρέχει ένα πλήρες πακέτο χαρακτηριστικών και επιλογών - που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο βραβευμένο MF 8S - για να εξασφαλίσει την άνεση, τον έλεγχο και τη συνδεσιμότητα, που χρειάζονται οι σύγχρονοι αγρότες για να διαπρέψουν στις εργασίες στο χωράφι» προσθέτει.

 

 

Συγκεντρωμένη απόδοση

Η σειρά MF 6S, με τα πέντε τετρακύλινδρα τρακτέρ, προσφέρει τη δύναμη και τη ροπή ενός μεγαλύτερου εξακύλινδρου (έως 200hp με EPM), διατηρώντας παράλληλα τα πλεονεκτήματα ενός ευέλικτου και συμπαγούς τρακτέρ. 

Η κορυφαία επιλογή κιβωτίου ταχυτήτων σε όλα τα μοντέλα περιλαμβάνει απρόσκοπτη εναλλαγή ταχυτήτων από το Dyna-VTSuperEco - που μειώνει την κατανάλωση καυσίμου επιτυγχάνοντας 40 χλμ/ώρα σε μόλις 1.450 στροφές ανά λεπτό - ή το φημισμένο Dyna-6 Super-Eco, ημι-αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με AutoDrive. Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στις εγκαταστάσεις μας, τα δοκιμασμένα κιβώτια ταχυτήτων συνεργάζονται άψογα με τους κινητήρες AGCOPower, προσφέροντας έναν εξαιρετικά αποδοτικό και αποτελεσματικό συνδυασμό.

Κατασκευασμένα σε μεταξόνιο 2,67 μέτρων, οι συμπαγείς διαστάσεις της σειράς MF 6S καθιστούν τους γεωργικούς ελκυστήρες εξαιρετικά ευέλικτους, με ακτίνα στροφής μόλις 4,75 μέτρα - τη μικρότερη από κάθε άλλο ελκυστήρα 200 ίππων.

Ζυγίζοντας 400 κιλά λιγότερο από τα αντίστοιχα εξακύλινδρα, σε συνδυασμό με τον ισχυρό κινητήρα, τα τρακτέρ προσφέρουν την καλύτερη στην κατηγορία τους αναλογία ισχύος/βάρους. Εκτός από τις υψηλές επιδόσεις με βέλτιστη οικονομία, τα τρακτέρ έχουν ελαφρύ πέλμα, συμβάλλοντας στην προστασία του εδάφους. 

Τα μοντέλα της σειράς MF 6S είναι επίσης εξαιρετικά ισχυρά για το μέγεθός τους, ικανά να χειρίζονται βαριά φορτία με μικτό βάρος οχήματος έως και 12.500 kg. Το σημαντικό Μικτό Βάρος Συνδυασμού των 44,5t σημαίνει ότι μπορούν επίσης να μεταφέρουν με ασφάλεια και νόμιμα* βαριά φορτωμένα ρυμουλκούμενα. (* ανάλογα με τους τοπικούς οδικούς νόμους).

Με χωρητικότητα οπίσθιου συνδέσμου έως 9.600kg και ισχυρό υδραυλικό σύστημα έως 190 λίτρα/λεπτό στα μοντέλα Dyna-VT, οι ελκυστήρες θα χειριστούν με ευκολία ένα ευρύ φάσμα μεγάλων, σύγχρονων εργαλείων.

Η σειρά MF 6S είναι εξοπλισμένη με νέα εργονομία, εμπνευσμένη από το MF 8S, όπου όλες οι κύριες λειτουργίες του τρακτέρ εκτελούνται από ένα ενιαίο νέο χειριστήριο Multipad, συμβατό με ISOBUS και μέσω της επιλογής του πολυλειτουργικούjoystick, που προσφέρει απλό και βολικό έλεγχο του προαιρετικού φορτωτή ή του εμπρόσθιου συνδέσμου.

Αυτοί οι ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι ελκυστήρες διατίθενται με μια επιλογή προδιαγραφών - Essential, Panoramic, Efficient και Exclusive. Μαζί με τη μεγάλη γκάμα διαθέσιμων επιλογών, το πλήρες πακέτο τεχνολογιών MF και οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένου του κέντρου εξατομίκευσης MFByYou που προσφέρει μια τεράστια επιλογή εργοστασιακού εξοπλισμού) επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες τρακτέρ να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να προσαρμόσουν το τρακτέρ και το επίπεδο της επένδυσής τους στις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους.