Ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ συμμετέχει ενεργά στην Agrothessaly με δικό του περίπτερο στην ΤΕΝΤΑ Α - Stand: C17 και διοργανώνοντας τις ακόλουθες τέσσερις εκδηλώσεις στις οποίες σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε:
- Την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2025 στις 14.00 στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο μέσα στην Έκθεση σε συνεργασία με την ΕΘΕΑΣ εκδήλωση με θέμα: «Αναγεννητική Γεωργία: Λύσεις βασισμένες σε φυσικές διεργασίες για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης στη γεωργία»
- Το Σάββατο 8 Μαρτίου 2025 στις 14.00 στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο μέσα στην Έκθεση εκδήλωση με θέμα: «Καινοτόμος Φυτοπροστασία στο πλαίσιο της εμβληματικής δράσης InnoPP»
- Το Σάββατο 8 Μαρτίου 2025 στις 15.00 στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο μέσα στην Έκθεση εκδήλωση με θέμα: «Έργα Επιχειρησιακών Ομάδων Έρευνας & Καινοτομίας για την ενίσχυση της βιωσιμότητας και παραγωγικότητας της ελληνικής γεωργίας»
- Την Κυριακή 9 Μαρτίου 2025 στις 10.00 στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας {πλησίον του εκθεσιακού χώρου) εκδήλωση με θέμα: «Σύγχρονα θέματα Αγροτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης»
Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις