Συνέδριο "Eξαγωγές: Eφαλτήριο ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση"

H Ethos Media S.A. με τη συνεργασία της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), διοργανώνουν το 2ο εξαγωγικό συνέδριο με τίτλο «Eξαγωγές: Eφαλτήριο ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση». Το φετινό συνέδριο, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

altΣτόχος του είναι να προσφέρει πρακτικά και χρήσιμα εργαλεία στους Έλληνες εξαγωγείς τα οποία θα συμβάλλουν στην ενίσχυση και την προώθηση της εξαγωγικής δραστηριότητας. Επίσης, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κλάδους των τροφίμων, του φαρμάκου και της πληροφορικής, οι οποίοι παρουσιάζουν ιδιαίτερο εξαγωγικό ενδιαφέρον, σήμερα. Μέσα από τις εργασίες του επικείμενου εξαγωγικού συνεδρίου και με τη συμβολή ειδικών, θα αναδειχθούν όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για επιτυχημένες εξαγωγές («κλειδιά» για την επέκταση της εξαγωγικής προσπάθειας) και θα διευκολύνουν την εξωστρέφεια. Ειδική ανάλυση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων και για τις αγορές των Αραβικών Χωρών, της Τουρκίας και της Ρωσίας.

Παράλληλα και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι εξαγωγείς θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν κατ' ιδίαν με προϊσταμένους της υπηρεσίας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών και εκπροσώπους του ΟΠΕ.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις καθώς και σε αυτές που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν εξαγωγική δραστηριότητα.

Το Exports Money Conference 2012 πραγματοποιείται με την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, όλων των ελληνικών εξαγωγικών φορέων αλλά και σε συνεργασία με πλήθος διμερών επιμελητηρίων. Συγκεκριμένα, συμμετέχουν οι: Υπουργείο Εξωτερικών, Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ), Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ), Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ), Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών Τυποποιητών Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών (ΠΕΜΕΤΕ), Ελληνική Εταιρία Logistics κ.α.

Στοιχεία επικοινωνίας: ETHOSMEDIA, Θεσσαλίας 29, Άλιμος, τηλ. (+30) 210 998 4950, φαξ (+30) 210 998 4953

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις