Στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Συνέδριο Σπόρων, 27-29 Μαΐου 2013

Η Εθνική Οργανωτική Επιτροπή (E.E.P.E.S. National Organizing Committee – N.O.C.), επικεφαλής για την διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνέδριου Σπόρων 2013 (I.S.F. World Seed Congress – W.S.C.), ανακοινώνει ότι από 24 έως 28 Ιουνίου 2012 μετέβη στο Ρίο ντε Τζανέϊρο, της Βραζιλίας, ειδική αντιπροσωπεία για να απευθύνει μέσω του προέδρου της Ε.Ε.Π.Ε.Σ., κ. Γ. Ποντίκα, στην τελετή έναρξης επίσημη πρόσκληση, σε περίπου 1.000 παριστάμενους συνέδρους για να έλθουν του χρόνου στην Ελλάδα, χώρα, που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Συνέδριο Σπόρων 2013.

Επίσης, παρέλαβε την σκυτάλη και την σημαία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σπόρων (I.S.F.) για το Παγκόσμιο Συνέδριο Σπόρων 2013, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 27-29 Μαΐου 2013, στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται, ότι η Ε.Ε.Π.Ε.Σ. έχει προ 5-ετίας λάβει το χρίσμα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σπόρων (International Seed Federation – I.S.F.) για την φιλοξενία/διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνέδριου Σπόρων στην Αθήνα για το έτος 2013.

Για κάθε σχετική πληροφόρηση, μπορείτε να επισκέπτεσθε από τώρα και στο εξής το live site του Συνεδρίου στο link: www.worldseed2013.com .

Η Ένωση Ελλήνων Παραγωγών και Εμπόρων Σπόρων (Ε.Ε.Π.Ε.Σ.)

Είναι ο κορυφαίος Σύνδεσμος των Επιχειρήσεων Φυτικού Πολλαπλασιαστικού Υλικού (Φ.Π.Υ.) στην Ελλάδα και η φωνή της Ελληνικής βιομηχανίας σπόρων. Αντιπροσωπεύει τα ενδιαφέροντα των Μελών της, που δραστηριοποιούνται στην Έρευνα, Σποροπαραγωγή, Παραγωγή & Εμπορία ΦΠΥ (Σπόρων, Σποροφύτων κ.λπ.) Μεγάλης Καλλιέργειας, Κηπευτικών και Καλλωπιστικών Φυτικών Ειδών και είναι γνωστό, ότι αποτελεί μια συνεχώς βελτιούμενη βάση εκκίνησης για μια πετυχημένη ποιοτικά, οικονομικά και εμπορικά γεωργική παραγωγή. Οι τεχνικές επιτροπές (Κ.Ε.Μ.ΚΑ.Σ., Κ.Ε.Λ.ΦΥ.Σ.Α., Κ.Ε.Ν.Τ.), που έχει συστήσει, εργάζονται συνεχώς στις επί μέρους καλλιέργειες για να επιλύσουν προβλήματα και να προωθήσουν το βέλτιστο για την ελληνική γεωργία.

Απολαμβάνει παγκόσμιας και ευρωπαϊκής αναγνώρισης, ως Μέλος αντίστοιχα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σπόρων (I.S.F.-International Seed Federation) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σπόρων (E.S.A.- European Seed Association) και θα έχει την τιμή να οργανώσει το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Σπόρων του I.S.F στην Ελλάδα το 2013, στο οποίο θα παρευρεθούν περίπου 1.500 - 2.000 Σύνεδροι και συνοδά πρόσωπα απ’ όλο τον πλανήτη, διάκριση ιδιαίτερα τιμητική & τουριστικά προσοδοφόρα για την χώρα μας.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις