GRI:«Το μέλλον των εκθέσεων αειφορίας»

H κ. Elina Sviklina, Manager - Report Services, Global Reporting Initiative (GRI), σε ειδική παρουσίαση με θέμα:«Το μέλλον των εκθέσεων αειφορίας» θα επικεντρωθεί σε επίκαιρα ζητήματα όπως οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες G4, ο ενοποιημένος απολογισμός (integrated reporting) και εργαλεία τα οποία υποστηρίζουν τις επιχειρήσεις στη διαδικασία εκπόνησης απολογισμού αειφορίας (εξειδικευμένο λογισμικό, βάσεις δεδομένων αειφορίας, μέθοδοι συλλογής και ανάλυσης δεδομένων, κλπ.)

Πρόκειται για ένα multi-stakeholder Forum στο οποίο θα μοιραστούν την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους με τους συμμετέχοντες, διεθνούς φήμης ομιλητές και ειδικοί σε θέματα αειφορίας, μεταξύ άλλων ο Derwin Johnson, υψηλόβαθμο στέλεχος επικοινωνίας με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και η Dr. Annie Pearce, καθηγήτρια στο Myers-Lawson School of Construction του Virginia Tech των Η.Π.Α.

Το Forum έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και εστιάζει σε θέματα αειφορίας (sustainability), ενώ βασικός του στόχος είναι η παροχή γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειριών στα ενδιαφερόμενα μέρη μέσω εξειδικευμένων workshops.

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το Forum.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις