Η συμβολή των Επιχειρηματικών Αγγέλων στη δημιουργία επενδυτικών ευκαιριών


Το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ETEAN ΑΕ) και το Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας Αττικής (BIC of Attika) σας προσκαλούν στο Επενδυτικό Φόρουμ & Διεθνές Συνέδριο ‘Η συμβολή των Επιχειρηματικών Αγγέλων στη δημιουργία επενδυτικών ευκαιριών στην Ευρώπη‘ στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2012, στις 9:00πμ, στο TITANIA Hotel [Πανεπιστημίου 52, Αθήνα] που διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου “Μέτρα για την Επιτάχυνση της Δραστηριότητας των Επιχειρηματικών Αγγέλων στο Χώρο της Μεσογείου (MACC – BAM)”.

Επενδυτικό Φόρουμ (17 Σεπτεμβρίου): Επιχειρηματίες ή δυνητικοί επιχειρηματίες θα παρουσιάσουν συνοπτικά σε Επιχειρηματικούς Αγγέλους/ υποψήφιους επενδυτές- χρηματοδότες (“elevator pitch”) την επιχειρηματική τους ιδέα, οι οποίοι με την σειρά τους θα επιλέξουν τις πιο ενδιαφέρουσες για κατ’ιδίαν συζητήσεις στο δεύτερο μέρος του φόρουμ.

Διεθνές Συνέδριο (18 Σεπτεμβρίου): στοχεύει σε πολιτικές που ενισχύουν τη δραστηριότητα των Επιχειρηματικών Αγγέλων στην Ευρώπη.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και πατήστε το κουμπί υποβολή. Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν και είστε σε λίστα αναμονής. Σε περίπτωση ακύρωσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα ειδοποιηθείτε άμεσα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του συνεδρίου, μέσω email στο[email protected]

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις