Δωρέκθεση & Mostra Rota

Εστιάζοντας στα πρότυπα των ευρωπαϊκών εκθέσεων, οι δύο μεγάλες εμπορικές εκθέσεις ενώνουν μόνιμα τις δυνάμεις τους σε μία μεγάλη ενιαία διοργάνωση τον προσεχή Σεπτέμβριο. Η συνένωση αυτή έχει σκοπό να επηρεάσει θετικά τα δεδομένα στην αγορά και να δημιουργήσει μία νέα εμπορική δυναμική προς όφελος των εκθετών και των επισκεπτών.
Χιλιάδες καταστήματα αναμένεται να δώσουν και φέτος το παρόν στο εμπορικό αυτό γεγονός. Οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη τους επίσκεψη επιλέγοντας ανάμεσα από χιλιάδες είδη δώρων, σπιτιού και διακόσμησης καθώς και μπιζού – αξεσουάρ, όλα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας στη νέα μεγάλη αυτή έκθεση που θα είναι συγκεντρωμένη όλη η αγορά.
Από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, η ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ & MOSTRA ROTA θα παρουσιάσει τις πιο ολοκληρωμένες συλλογές σε δώρα, παιχνίδια, αξεσουάρ μόδας, είδη σπιτιού, διακόσμησης και εποχιακά είδη!
Στον ίδιο εκθεσιακό χώρο και τις ίδιες ημερομηνίες διοργανώνονται η έκθεση «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών & Αμαξών καθώς επίσης και η FAUXBI, κλαδική έκθεση για τα μπιζού και τα αξεσουάρ.
Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα παρουσιάσουν τις ανανεωμένες προτάσεις τους σε είδη δώρων και παιχνίδια για κάθε ηλικία και για κάθε περίσταση, μέσα από μια μεγάλη γκάμα τιμών αλλά και πρωτοποριακών ιδεών. Είδη σπιτιού και διακόσμησης για σπίτι με ξεχωριστό χαρακτήρα και άποψη, ενώ οι συλλογές μπιζού και αξεσουάρ μόδας για κάθε στυλ θα διαμορφώσουν τις τάσεις σε σχέδια και χρώματα της φθινοπωρινής - χειμερινής σαιζόν 2013.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mostrarota-giftshow.gr
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις