Bioenergy 2012

Η σύγχρονη ελληνική βιομηχανία φέρνει την παραγωγή ενέργειας στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η ανάγκη για αξιοποίηση των φυσικών πόρων έχει δώσει σημαντική ώθηση στον ενεργειακό και παραγωγικό χάρτη της χώρας. Στην ελληνική αγορά, το τρίπτυχο Βιομάζα- Βιοκαύσιμα- Βιοαέριο τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον επενδυτών.
Με καινούριες εφαρμογές και τεχνολογίες, και αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ελληνικής βιομηχανίας, οι επαγγελματίες του ελληνικού κλάδου, δίνουν απαντήσεις και προτάσεις που καλύπτουν το κενό στην τεχνική κατάρτιση και τον εξοπλισμό του κλάδου.
Η στροφή στις εναλλακτικές και βιώσιμες πηγές ενέργειας ανοίγει σε παγκόσμιο επίπεδο τον διάλογο και την προώθηση του κλάδου. Η απάντηση της ελληνικής βιομηχανίας έρχεται μέσα από την ουσιαστική ανάπτυξη και προβολή των εργασιών της, και η Bioenergy expo δημιουργεί τις συνθήκες και διαμορφώνει τις προϋποθέσεις.
Στόχος
Η Bioenergy expo είναι η αποκλειστική εξειδικευμένη διοργάνωση που φιλοξενεί τους επαγγελματίες της ελληνικής βιομηχανίας Βιομάζας, Βιοκαυσίμων και Βιοαερίου και προωθεί τις δράσεις και τα προϊόντα στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
Στην επαγγελματική συνάντηση της Bioenergy φτιάχνουμε έναν ισχυρό ιστό συνεργατών και υποστηρικτών με σαφή προσανατολισμό την ανάπτυξη, την προώθηση της αγοράς και των επαγγελματιών, και την επιτυχία.
05/10/2012 στις 9:00 π.μ.. -07/10/2012 στις 9:00 π.μ..
Τόπος MEC Expo Center, Παιανία
Διοργάνωση Shape ΕΠΕ

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις