ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ OHSAS 18001 ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TUV HELLAS‏

OHSAS 18001/ ΕΛΟΤ 1801- Επιθεωρητής/ Επικεφαλής Επιθεωρητής Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία

( 5ήμερο- Ώρες διεξαγωγής 09:00-19:00,  IRCA Approved)

                  Training

 

Γενικές πληροφορίες:

          Ικανοποιεί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την εγγραφή των ενδιαφερομένων στα Μητρώα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών Ποιότητας των Οργανισμών. Πιστοποιημένο από IRCA σε συνεργασία με IQMS (OHSAS 18001:2007 IRCA Course No. A17139).

          Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας, να σχεδιάζουν και υλοποιούν Προγράμματα Βελτίωσης Υγείας & Ασφάλειας και να επιθεωρούν Συστήματα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας σύμφωνα με τα πρότυπα OHSAS 18001-EΛOT 1801.Το παρόν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνει την πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση σχετικά με το OHSAS 18001 / EΛOT 1801 και τις επιθεωρήσεις των Συστημάτων Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας ως προς το πρότυπο ISO 19011 σε σύντομο χρονικό διάστημα.

          Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο μιας εταιρείας.

 

Περιεχόμενα:

Αρχικά αναλύονται οι απαιτήσεις των προτύπων OHSAS 18001-EΛOT 1801, ενώ στη συνέχεια παρουσιάζονται τεχνικές επιθεώρησης. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης εξομοιώνεται η επιθεώρηση προς πιστοποίηση σε μία υποθετική εταιρεία. Τέλος η 2ωρη γραπτή εξέταση οδηγεί στην απόκτηση εγκεκριμένου πιστοποιητικού από τους εγκυρότερους διεθνείς φορείς πιστοποίησης επαγγελματιών.

 

Απευθύνεται σε

          Υποψήφιους Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας  (ΣΔΥΑ)

          Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΥΑ

          Υπεύθυνους Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας

          Υπευθύνους Τμημάτων

          Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τα Συστήματα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας  (ΣΔΥΑ)

Ημερομηνία διεξαγωγής                                   Εισηγητές

 Αθήνα:                 22-26 Οκτωβρίου  (κωδ. 91276)                                      Έφη Σεϊτανίδου, Νέστορας Παπαρούπας

                                                                                                                                   Διονύσης Βιδάλης, Γιώργος Σφέτσος

Θεσσαλονίκη:   12-16 Νοεμβρίου (κωδ. 91319)

Κόστος                                                                           

700 € + ΦΠΑ 23%          

(Στην τιμή περιλαμβάνεται: Πτυχίο IRCA, coffee breaks και ελαφρύ γεύμα)

 

Συμπληρωματικά στοιχεία:

*              Αποστολή των αιτήσεων, το αργότερο πέντε (10) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Την αίτηση μπορείτε να τη βρείτε και ηλεκτρονικά στο site μας: http://www.tuv-nord.com/gr/el/application-form-535.htm

*              Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα: ELECTRA PALACE HOTEL (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20). 2. Η TUV HELLAS διατηρεί το δικαίωμα για αναβολή ή ακύρωση καθώς και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής των σεμιναρίων και των εισηγητών.

*              Παρέχονται ειδικές προνομιακές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά από TUV HELLAS και πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρία, φοιτητές κ.λ.π.)

*              Το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου μπορεί να καλυφθεί από το λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,45%) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΛΑΕΚ γίνεται με αποκλειστική σας ευθύνη και την παροχή κάθε βοήθειας από τη Δ/νση Εκπαίδευσης της  TÜV HELLAS.

*              Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται μετά το πέρας αυτών, και οπωσδήποτε πριν την έκδοση πιστοποιητικών ή/ και βεβαιώσεων παρακολούθησης, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου), όπως θα αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα σας εκδοθεί.

*              Οι αναφερόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

Δείτε στο http://www.tuv-nord.com/gr

το πλήρες πρόγραμμα του Γ’  Τετραμήνου 2012 της TUV HELLAS

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις