Η ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ του Τ.Ε.Ι Αθήνας οργανώνει ημερίδα, με θέμα:
«Επαγγέλματα Τεχνολόγου Τροφίμων και Οινολόγου: Προτάσεις Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας»,
την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Προτάσεις Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας»
10.45 - 11.00 Προσέλευση – Εγγραφές
11.00 - 11.15 Προσφωνήσεις – Χαιρετισμοί
11.15 - 11.45 «Σύνδεση Πρωτογενούς Παραγωγής και Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών»
Ιωάννης Τσιρώνης, Αναπλ.Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
11.45 - 12.05 «Ανώτατη Εκπαίδευση και Βιομηχανία Τροφίμων: Ανάγκες Βιομηχανίας – Δεξιότητες Αποφοίτων»
Ρόδιος Γαμβρός, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής
Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.)
12.05 - 12.25 «Οι Νέες Τάσεις στα Τρόφιμα και τη Διατροφή, με τη ματιά του Τεχνολόγου Τροφίμων»
Αντώνης Καμπάνης, Συντονιστής Διατροφικής Πολιτικής
Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.)
12.25 – 12.35 Παρέμβαση Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (Σ.Ε.Ο.)
Γιώργος Σκούρας, Πρόεδρος Σ.Ε.Ο.
12.35 – 13.05 Διάλειμμα – Καφές
13.05 – 13.25 «Ο Ρόλος του Τεχνολόγου Τροφίμων στο Κύκλωμα Παραγωγής Τροφίμων,από το Χωράφι μέχρι το Ράφι»
Γιάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων
Τροφίμων (Π.Ε.ΤΕ.Τ.) - Δ/της Εργοστασίου και R & D της Λάβδας – Pallas,
Ζαχαρώδη & Σοκολάτα
13.25 - 13.45 «Οινολόγος και Τεχνολόγος Ποτών: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον»
Παναγιώτης Μανωλόπουλος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων
Οινολόγων (ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.)
13.45 - 14.15 Συζήτηση - Λήξη εργασιών
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Πρόεδρος Μέλη
Β. Ντουρτόγλου Μ. Γιαννακούρου
Δ. Τυμπής
Α. Σεχάντε
Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις