«Προώθηση παραγωγής και εμπορίας του Ελαιολάδου από τη Λέσβο»

 Η δεύτερη ημερίδα με θέμα:  «Προώθηση παραγωγής και εμπορίας του Ελαιολάδου από τη Λέσβο» διοργανώνεται στις 12 και 13 Απριλίου στον Παπάδο της Γέρας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Ελληνο-γερμανικού δικτύου Περιφερειών, Πόλεων, Ανθρώπων». Κατά την έναρξη του συνεδρίου αναμένεται να απευθύνει χαιρετισμό σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης.
Σκοπός της ημερίδας είναι, να εμβαθύνει την έναρξη της μεταφοράς τεχνογνωσίας και την ενίσχυση της ανταλλαγής μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών εμπειρογνωμόνων. Εστίαση είναι η ανάπτυξη κοινών προσεγγίσεων για τη βελτίωση των ελαιοκομικών προϊόντων και την εμπορία τους. Επιπλέον η ημερίδα θα πρέπει να συμβάλει στη δημιουργία ενός ελληνο-γερμανικού δικτύου σε αυτόν τον τομέα.
Ειδικότερα οι θεματικές ενότητες της εκδήλωσης είναι οι ακόλουθες:

   - Διασφάλιση Ποιότητας και Πιστοποίηση
   - Παραγωγή
   - Μάρκετινγ Προϊόντων και Τουρισμού
   -Στρογγυλά Τραπέζια - Τελική συζήτηση

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Β.Αιγαίου, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Λέσβο, την αντιπροσωπεία του Hanns-Seidel-Ιδρύματος στην Αθήνα / Ελλάδα, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το γραφείο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις