Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους σκέπτονται να ασχοληθούν σοβαρά με την σαλιγκαροτροφία και έχουν ακόμα ενδοιασμούς, από αυτό το σεμινάριο φεύγοντας ο υποψήφιος, θα έχει μια ξεκάθαρη εικόνα αν αυτό που θα θελήσει να κάνει του αρέσει και του ταιριάζει, πριν ξεκινήσει!
Μια μοναδική εμπειρία για ένα βιώσιμο ξεκίνημα με λίγα στερέματα!
Α μέρα
Εισαγωγή στην σαλιγκαροτροφία, Βασική φυσιολογία, διατροφή.
Κόστος εξοπλισμού, περιγραφή, ανοιχτού, κλειστού τύπου.
Κίνδυνοι από ασθένειες και εχθρούς – αντιμετώπιση
Παραγόμενα προϊόντα συντήρηση, φύλαξη, επεξεργασία.
Βιολογικό σαλιγκάρι, πιστοποιήσεις, ορισμός.
Β μέρα
Τρόποι να γίνουμε κατ επάγγελμα σαλιγκαροτρόφοι ως Νέοι Αγρότες - δικαιολογητικά.
Εκπαίδευση στις βασικές μεθόδους μεταποίησης τυποποίησης.
Ένταξη σε προγράμματα επιδοτήσεων διαδικασία - Δεσμεύσεις – οφέλη.
Γιατί τώρα τελευταία πολλοί νέοι θέλουν να στραφούν στην σαλιγκαροτροφία.
Ιδανικότερες περιοχές, και εδάφη, χημική ανάλυση, προστασία.
Πότε θα διεξαχθεί;
Πέμπτη 30 και Παρασκευή 31 Μαΐου 2013
Που θα γίνει;
Στο Κέντρο της Αθήνας (Πλατεία Βικτώριας, οδός: 3ης Σεπτεμβρίου 132) σε ειδικά διαμορφωμένη για τον σκοπό αυτό αίθουσα με εποπτικά.
Κόστος;
100 ευρώ + ΦΠΑ
Τι ώρα θα γίνει;
Ξεκινάει στις 5.00 το απόγευμα και μέχρι τις 9μμ.
Για όσους μένουν εκτός Αττικής και δεν μπορούν λόγω απόστασης να παρευρεθούν μπορούν να δηλώσουν εγράφη στο e-learning απλά με ένα e-mail και θα λάβουν σχετικές πληροφορίες.
Θα παρουσιάσουν Εξειδικευμένοι Γεωπόνοι (Msc, Phd).
Θα υπάρχει διαδικασία διαλόγου (reverse – vice - reverse).
Στο τέλος της διήμερος παρακολούθησης θα παραλάβουν όλοι οι υποψήφιοι Νέοι σχετικό υλικό παρουσίασης (e-σημειώσεις, Help channel after seminar, open Help phone-Line by email).
Η διάρκεια της παρουσίασης θα είναι 4 ώρες κάθε απόγευμα με διάλειμμα.
Θα υπάρχει μπουφές για τους συμμετέχοντες.
Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά εγγραφής.
Κάλέστε στο τηλέφωνο γραμματείας Εγγραφής:
210-8818416 ώρες: 10:00 έως 20:00 καθημερινά.
Γραμματεία για σεμινάριο με θέμα : Σαλιγκαροτροφία ή με ένα E-mail: [email protected]