3η Γιορτή Κτηνοτροφίας

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Γαλάτιστας του Δήμου Πολύγυρου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά, τη Γιορτή Κτηνοτροφίας, από 6 έως και 8 Σεπτεμβρίου 2013.
Μια γιορτή, που σαν στόχο έχει την ανάδειξη και προβολή του τοπικού προϊόντος και να ενισχύσει το ρόλο της κτηνοτροφίας ως κινητήριο μοχλό ανάπτυξης στην περιοχή.
Μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων (ημερίδα, έκθεση προϊόντων, γευσιγνωσίες, πολιτιστικές δράσεις) επιδιώκεται η προβολή των τοπικών προϊόντων, η ενίσχυση της εξωστρέφειας καθώς επίσης και η ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί έκθεση τοπικών αγροτικών, κτηνοτροφικών προϊόντων, γεωργοκτηνοτροφικών μηχανημάτων και είναι πολύ πιθανή, όπως τα προηγούμενα χρόνια, η επίσκεψη στο χώρο κυβερνητικών στελεχών, υπουργών κ.ά. Η εκδήλωση επίσης καλύπτεται από τα περισσότερα ΜΜΕ τόσο της Χαλκιδικής όσο και της γειτονικής Θεσσαλονίκης.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να πάρετε μέρος στην 3η Γιορτή Κτηνοτροφίας, και συγκεκριμένα στην έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών, προβάλλοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης - οργανισμού σας, σε stand - χώρο, που θα σας διαθέσουμε δωρεάν, στην έκθεση.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Ο Αντιδήμαρχος
Ιωάννης Πύρρος

Περισσότερες πληροφορίες: 23713-51704

06/09/2013 στις 9:00 π.μ.. - 08/09/2013 στις 9:00 π.μ..
Τόπος Δημοτικό Διαμέρισμα Γαλάτιστας του Δήμου Πολύγυρου Χάρτης
Διοργάνωση Δημοτικό Διαμέρισμα Γαλάτιστας
Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις