Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Στα πλαίσια των επιμορφωτικών της στόχων, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή ίδρυσε το 1996 ένα ευρύ πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων με την επωνυμία «Learning for Life».

Σκοπός του είναι να προσφέρει κύκλους σπουδών υψηλής στάθμης, αξιοποιώντας την άρτια εκπαιδευτική υποδομή και το σύγχρονο εξοπλισμό, στο ιδανικό περιβάλλον των εγκαταστάσεών της. Tα σεμινάρια ενηλίκων ακολουθούν τις βασικές αρχές των καθιερωμένων πλέον προγραμμάτων «δια βίου» εκπαίδευσης. Aπευθύνεται στο σύγχρονο άνθρωπο που επιθυμεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να καλλιεργήσει τα ενδιαφέροντά του, να έρθει σε επαφή με τη φύση και να διευρύνει τους ορίζοντές του.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο μοναδικό περιβάλλον της Σχολής σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες και εργαστήρια. Τα μαθήματα είναι αυτοχρηματοδοτούμενα και πραγματοποιούνται κατά τις απογευματινές ώρες. Για μια αναλυτική παρουσίαση των μαθημάτων, πατήστε εδώ.

Οι εγγραφές για την περίοδο Οκτωβρίου έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Ερευνας και Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Αμερικανική Γεωργική Σχολή, Μαρίνου Αντύπα 54, Τ.Θ. 23, 55102 Θεσσαλονίκη, τηλ .: 2310 492 850-829, fax: 2310 492860, e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις