Στο πλαίσιο της έκθεσης DAIRY EXPO 2013, η οποία θα διεξαχθεί παράλληλα με τη MEAT DAYS 2013 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo,θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου επιστημονική ημερίδα με θέμα την Ελληνική Παραγωγή Γαλακτοκομικών Προϊόντων και τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου.
Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση της κατάστασης του πρωτογενή τομέα της χώρας μας όσον αφορά την παραγωγή γάλακτος, τυριού και συναφών προϊόντων, η προβολή των δυνατοτήτων που έχει ο κλάδος της μεταποίησης, η ανάδειξη των νέων τεχνολογιών που αφορούν τη γαλακτοκομία και τυροκομία, καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης των τομέων αυτών.
Την επιστημονική επιμέλεια της ημερίδας έχει αναλάβει το Ινστιτούτο Γάλακτος Ιωαννίνων – ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και την οργανωτική η εταιρεία o.mind Creatives.
Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα εξής: Πρωτογενής τομέας, Μεταποίηση (Χημεία, Μικροβιολογία, Τεχνολογία, Ποιοτικός έλεγχος), Νομοθεσία, Νέες τεχνολογίες – Εξοπλισμός, Πιστοποίηση ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων.
Επιστημονική ημερίδα για τη γαλακτοκομία στη DAIRY EXPO 2013
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πληρωμες: Πιστώνονται τα 440 εκατ. ευρώ των ενισχύσεων
20 Δεκεμβρίου 2024, 17:53
Στο παγωμένο κλίμα της Φινλανδίας, το Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo ξεπερνά κάθε προσδοκία
20 Δεκεμβρίου 2024, 16:41
8ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Κρέας και τα Προϊόντα του
20 Δεκεμβρίου 2024, 16:13