Ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Λατινικής Αμερικής

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Σύνδεσμο Εξαγωγέων και το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Λατινικής Αμερικής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, 17.00-19.40 στην αίθουσα του ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29, κατά την οποία θα παρουσιασθούν οι αγορές του Μεξικού, της Αργεντινής, της Βραζιλίας, του Περού, της Ουρουγουάης, του Ισημερινού και της Κόστα Ρίκα.

Ομιλητές θα είναι Πρέσβεις, Εμπορικοί Ακόλουθοι και στελέχη των Πρεσβειών των χωρών αυτών που θα δώσουν χρήσιμα στοιχεία για το οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, θα επικεντρώσουν σε κλάδους και τομείς με προοπτική ανάπτυξης, θα αναδείξουν δυνατότητες και ευκαιρίες για εμπορικές, επενδυτικές και άλλες μορφές συνεργασίας και θα δώσουν πρακτικές συμβουλές για προσέγγιση και δικτύωση στις τοπικές αγορές (γλώσσα εργασίας αγγλικά).

Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός να ενημερωθούν τα στελέχη εξωστρεφών ελληνικών εταιριών για τις χώρες αυτές και αφετέρου όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε Επιχειρηματική Αποστολή που θα διοργανώσουν οι Φορείς στη Λατινική Αμερική τον προσεχή Νοέμβριο με αποκλειστικό σκοπό συναντήσεις Β2Β με τοπικές εταιρίες.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ και να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στην ημερίδα, ενώ η γλώσσα εργασίας θα είναι η Αγγλική.

Πληροφορίες: κ. Γιάννης Πατσιαβός, Διευθυντής Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής, Senior Manager Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου,
τ. 2106419026, 6945234747, [email protected][email protected].

Αντίστοιχη εκδήλωση διοργανώνεται στην Αθήνα,  Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, 12.00-16.00, στα γραφεία του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7 (6ος όροφος).

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις