Η ενίσχυση της αγροτικής επιχειρηματικότητας και οι προκλήσεις του νομού Ηλείας

Η εκδήλωση θα συμβάλλει στην επιμόρφωση ανθρώπων που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον αγροτικό και πρωτογενή τομέα.

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας σας καλεί να συζητήσουμε τις προκλήσεις των επιχειρηματιών του αγροτικού τομέα, στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη 3 Ιουλίου, στις 18:00 – 20:00 στο Επιμελητήριο Ηλείας (28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων, 27100 Πύργος Ηλείας), με θέμα «Η ενίσχυση της αγροτικής επιχειρηματικότητας και οι προκλήσεις του νομού Ηλείας».

Δηλώστε συμμετοχή.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει επιχειρηματίες του αγροτικού τομέα γύρω από τις θεματικές των βιώσιμων πρακτικών και του σχεδιασμού επιχειρηματικών εργαλείων στον κλάδο της αγροτικής επιχειρηματικότητας

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να συμβάλλει στην επιμόρφωση ανθρώπων που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον αγροτικό και πρωτογενή τομέα μέσα από την παρουσίαση του εκπαιδευτικού υλικού που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GrandFriend, στην οποία συμμετέχει το ΚΜΟΠ.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.