Νέοι Αγρο-επιχειρηματίες καλούνται να καινοτομήσουν στην Κρήτη

Το νησί της Κρήτης ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια νέα γενιά επιχειρηματιών στον τομέα της αγροτικής παραγωγής. Στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου του Hellenic Center of Excellence για τον Κρητικό Τρόπο Ζωής, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2024, διοργανώνεται Διαγωνισμός Νεανικής Αγρο-επιχειρηματικότητας.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει:

Νέοι ηλικίας έως 40 ετών που έχουν ιδρύσει νεοφυείς επιχειρήσεις στον αγροτικό τομέα μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους. Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από το Smart Agro Hub Α.Ε. και οι πέντε καλύτερες θα παρουσιαστούν στο Συμπόσιο Καινοτομίας.

Τι κερδίζουν οι νικητές:

Εκτός από την αναγνώριση, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε ένα κοινό διακεκριμένων επιστημόνων και επιχειρηματιών. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν εξατομικευμένη καθοδήγηση από κορυφαίους επιχειρηματίες του κλάδου.
Στόχος του διαγωνισμού:
Ο διαγωνισμός στοχεύει στην ανάδειξη καινοτόμων λύσεων που θα συμβάλουν στη βελτίωση της αγροτικής παραγωγής, στην ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων και στην προστασία του περιβάλλοντος.
 

Γιατί η Κρήτη;

Η Κρήτη, με την πλούσια αγροτική παράδοση και τις φυσικές ομορφιές, αποτελεί ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη της αγρο-επιχειρηματικότητας. Το Hellenic Center of Excellence, με τη δέσμευσή του στην προώθηση του Κρητικού τρόπου ζωής και της βιώσιμης ανάπτυξης, υποστηρίζει ενεργά αυτήν την πρωτοβουλία.

Πώς να συμμετάσχετε:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας του Συνεδρίου και των Industry Disruptors Game Changers έως τις 14 Οκτωβρίου 2024.  

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις