Μέλλον και Προκλήσεις στον Αγροτικό Τομέα

Το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής, σε συνεργασία με το Open Farm και τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «Δήμητρα», διοργανώνει την υβριδική εκδήλωση με τίτλο "Μέλλον και Προκλήσεις: Αγροτικός Τομέας στην Ελλάδα και Ευρώπη" στον φιλόξενο χώρο Open Farm Agora. 

 

Η εκδήλωση αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο σκέλος θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από το πάνελ των ομιλητών μας, τον κ. Παναγιώτη Χατζηνικολάου, αντιπρόεδρο του ΕΛΓΟ Δήμητρα, τον κ. Ηλία Βαλεντή, research analyst του ΔιαΝΕΟσις και τον Δρ. Θεοφάνη Ζαχαράτο, Ερευνητής «ΕΚ ΑΘΗΝΑ» & επιστημονικός συνεργάτης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση για θέματα που άπτονται την ελληνική αγροτική παραγωγή, τη συμπεριφορά του καταναλωτή, τη σπατάλη τροφίμων και τη βιωσιμότητα. Μετά την συζήτηση των ομιλητών, οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες και θα συζητήσουν για τα ζητήματα που τους απασχολούν, τις ιδέες τους και πιθανές λύσεις.

 

Ημερομηνία και ώρα: Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024, 17:00-20:00

 

Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής δια ζώσης ή εξ' αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας zoom. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, συμμετοχή στην εκδήλωση θα έχουν όσοι συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής και λάβουν επιβεβαιωτικό email.

 

👉 Φόρμα για δήλωση συμμετοχής εδώ

 

Ο χώρος:  Open Farm agora, εντός της λαχαναγοράς Αθηνών, Κέννεντυ 1, Α.Ι. Ρέντης, 18233
Πρόσβαση με ΜΜΜ: Λεωφορείο: 420, 838, 860, 1, 914. Προαστιακός: Π2Α, Π3Β. Μετρό: Μ1. Τρόλεϊ: 16

Επικοινωνία: Τηλ. 210 4831583, [email protected]

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις