Φέτος η TUV γίνεται... 140 ετών!

Με κύκλο εργασιών € 117 εκατομμύρια για το 2011, η TÜV AUSTRIA –ο μεγαλύτερος Αυστριακός οργανισμός επιθεωρήσεων, πιστοποιήσεων και τεχνικών ελέγχων- γιορτάζει φέτος τα 140 χρόνια λειτουργίας της. Η TÜV AUSTRIA ιδρύθηκε στη Βιέννη το 1872 και είναι ένας από τους πιο ιστορικούς Οργανισμούς Επιθεώρησης στην Ευρώπη.

Σήμερα, η TÜV AUSTRIA έχει παρουσία σε περισσότερες από 26 χώρες σε Ευρώπη, Μέση και Άπω Ανατολή και συγκαταλέγεται μεταξύ των 15 μεγαλύτερων Οργανισμών επιθεώρησης και πιστοποίησης παγκοσμίως.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, 100% θυγατρική εταιρεία της TÜV AUSTRIA, διαθέτει στην Ελλάδα παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ στο εξωτερικό δραστηριοποιείται στην Κύπρο, Ιορδανία, Τουρκία, Αλβανία, Ισραήλ και Αίγυπτο, και κατέχει σήμερα ηγετική θέση στους τομείς των επιθεωρήσεων, των τεχνικών ελέγχων, πιστοποιήσεων και πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στη χώρα και στην ευρύτερη γεωγραφική λεκάνη της ΝΑ Μεσογείου.

Με αφορμή την επέτειο των 140 χρόνων, ο Δρ. Hugo Eberhardt, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA επισημαίνει: "Δραστηριοποιούμαστε στους τομείς της ασφάλειας, της ποιότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος από το 1872. Αποτελεί ευθύνη μας να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των τεχνικών, τη διατήρηση των πόρων και τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών. Η TÜV AUSTRIA αποτελεί σπάνιο παράδειγμα: έχει πολύ πλούσιο παρελθόν και πάντα έκανε σταθερά βήματα εξέλιξης. Αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο επιτυχής οργανισμός σήμερα. Οι δραστηριότητές μας τοποθετούν πάντοτε στο επίκεντρο τον άνθρωπο με στόχευση στην ασφάλεια, την ποιότητα και το περιβάλλον»

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις