Συνεργασία Παγκρήτιας Τράπεζας με όμιλο Rabobank

Η έναρξη μίας αμοιβαίας διαδικασίας ανταλλαγής εμπειριών και τεχνογνωσίας μεταξύ της Παγκρήτιας Τράπεζας και της Rabobank, του μεγαλύτερου συνεταιριστικού τραπεζικού ομίλου στην Ευρώπη, τόσο σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και δικτύου καταστημάτων, σηματοδοτήθηκε μετά από συναντήσεις που είχαν υψηλόβαθμα στελέχη των δύο τραπεζών. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Παγκρήτιας Τράπεζας διαμορφώθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός σταθερού διαύλου επικοινωνίας και προτεραιοτήτων, με κύρια σημεία :

-Σύγχρονα τραπεζικά και τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες
 -Πρακτικές στον τομέα της οργάνωσης και ιδιαίτερα στη διαμόρφωση δικτύου καταστημάτων νέας γενιάς -Ολοκληρωμένα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες για τον αγροτικό τομέα και τον τομέα των τροφίμων σε επίπεδο παραγωγής και συσκευασίας.

Στο προσεχές διάστημα προβλέπεται να διαμορφωθεί συγκεκριμένο πλαίσιο συνεργασίας και χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του. Ο Όμιλος Rabobank είναι ένας από τους παλαιότερους και ισχυρότερους Τραπεζικούς Ομίλους παγκοσμίως με πάνω από 7 εκατομμύρια Ολλανδούς πελάτες, 700 υποκαταστήματα μόνο στην Ολλανδία και ηγετική θέση στο τομέα των χρηματοδοτήσεων προς εταιρίες τροφίμων και επιχειρήσεις του αγροτικού τομέα.

 

express.gr

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις