Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων ,συνεχίζοντας παράδοση ετών ,ανακοινώνει την παρουσία της στην πιο σημαντική έκθεση για την Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική-Παγωτό στην Ελλάδα, στην 15η ΑΡΤΟΖΑ ,από 3/3-6/3/2017, Metropolitan Expo Center,Hall 3,A08α. //www.petet.org.gr/pages/?cat=8
Το Σάββατο 4/3/2017 ,ώρα 14.00, στα πλαίσια της ΑΡΤΟΖΑ ,προγραμματίζει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Βιοτεχνική αρτο-ζαχαροπλαστική-Τεχνολογικές-νομοθετικές προσεγγίσεις » Στην συνεδριακή αίθουσα C2 ,Metropolitan Expo Center.
Παραλλήλως όλες τις ημέρες της έκθεσης, στο περίπτερο της ένωσης(Hall 3,A08α) θα είμαστε εκεί ,με πολυπληθή εκπροσώπηση ώστε να ενημερώσουμε του επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις για τον ρόλο του Τεχνολόγου τροφίμων στον τομέα Αρτο-ζαχαροπλαστικής & Παγωτού. Ακολουθεί πρόγραμμα της ημερίδας:
ΟΜΙΛΙΕΣ | |
15:00-15:20 | Μιχάλης Ορεστίδης,Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος Τεχνολογίας και Καινοτομίας
Θέμα: Διαδικασία ωρίμανσης κατά την τεχνολογία αρτοποίσης (Προζύμια-Μαγία) |
15:20- 15:40 | Γεώργιος Μαράκης, Διατροφολόγος ,Δ/νση διατροφικής Πολιτικής ΕΦΕΤ
Θέμα: Στρατηγική του ΕΦΕΤ για τη Μείωση Πρόσληψης Αλατιού |
15:40- 16:00 | Νικόλαος Βαλλέτ, Χημικός,Υπεύθυνος Νέων Τεχνολογιών – Chipita S.A.
Θέμα: Νέα διατροφικά κριτήτια και αρτοσκευάσματα |
16:00- 16:20 | Κωσταντίνη Εύα, Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων MSc –Σύμβουλος επιχειρήσεων
Θέμα: Γευσιγνωσία άρτου ως επιστημονικό εργαλείο προσέγγισης της ποιότητας του. |
16:20- 16:40 | Μυρτώ Τριάντη, ΕΕΣ τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων-Τ.Ε.Ι. Αθήνας
Θέμα: Το ¨Ιδανικό Ψωμί¨-Μια παρέμβαση στην αρτοποίηση . |
16:40-17:00 | Δρ Σπυριδων Παραμυθιώτης, Ερευνητής-Μέλος ΕΔΙΠ -Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Θέμα: Προζύμι στην αρτοποίηση:Παραδοσιακή συνταγή με καινοτομο δυναμική. |
17:00-17:20 | Ιωάννης Κακός, Τεχνολόγος Τροφίμων,Επικεφαλής επιθεωρητής TUV AUSTRIA HELLAS
Θέμα: Τον άρτον ημών τον επιούσιον –Σχέσεiς εμπιστοσύνης μέσω της ασφάλειας και ποιότητας άρτου&αρτοσκευασμάτων. |
17.20-17.40 | Μαργαρίτα Τσάκωνα ,Επιστήμων Τροφίμων -Στέλεχος βιομηχανίας τροφίμων.
Θέμα: Επισήμανση-Παρουσιαση-Αλλεργιογόνα στο Αρτοζαχαροπλαστείο. |