PJ Condellis s.a: Ηγέτιδα δύναμη στην προώθηση της βιώσιμης γεωργίας και του περιβάλλοντος μέσω GIS

Το 5o Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον αποτελεί εστία έλξης για εμπειρογνώμονες, ερευνητές και πρωτοπόρους της βιομηχανίας, οι οποίοι θα συναντηθούν για να εξερευνήσουν τις δυνατότητες των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS) στην προώθηση της βιώσιμης γεωργίας και των προσπαθειών διατήρησης του περιβάλλοντος. 

Θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 21-23 Μαΐου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Η PJ Condellis s.a., ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των γεωχωρικών λύσεων, αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του GIS στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στον αγροτικό και περιβαλλοντικό τομέα. Η υποστήριξή της στο συνέδριο υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για την αξιοποίηση της τεχνολογίας προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι η PJ Condellis s.a. αναβαθμίζεται ως Μέγας Χορηγός για το πολυαναμενόμενο 5ο Συνέδριο Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και το Περιβάλλον» ανέφερε η εταιρία σε ανάρτησή τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η PJ Condellis s.a. θα παρουσιάσει τις πρωτοποριακές λύσεις GIS που προσφέρει, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους αγρότες, τους φορείς διαχείρισης του περιβάλλοντος και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για την αειφορική διαχείριση των φυσικών πόρων.

"Είμαστε βέβαιοι ότι το συνέδριο θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή γνώσεων, δικτύωση και ανάπτυξη συνεργασιών προς όφελος του περιβάλλοντος και της κοινωνίας", πρόσθεσαν.

Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις και αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο!

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις