Ξεκίνησε ο τρύγος της σταφίδας στην Ηλεία, με τους καλλιεργητές να βρίσκονται στα αμπέλια συλλέγοντας τον πολύτιμο καρπό.
Ξεκίνησε ο τρύγος της σταφίδας στην Ηλεία, με τους καλλιεργητές να βρίσκονται στα αμπέλια συλλέγοντας τον πολύτιμο καρπό.
Όπως δηλώνουν, η φετινή παραγωγή είναι καλής ποιότητας, και αυτό που απομένει είναι να οριστεί μια καλή τιμή -κοντά στα δυο ευρώ- η οποία θα ανταμείψει τους κόπους που κατέβαλαν για την καλλιέργεια της σταφίδας που στο παρελθόν χαρακτηριζόταν «μαύρος χρυσός» για την Ηλεία.
Παρά τους φόβους που σκόρπισε ο καύσωνας του περασμένου Μαΐου, οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν μέχρι σήμερα ευνόησαν την παραγωγή, με αποτέλεσμα όλοι να μιλούν για πολύ καλής ποιότητας προϊόν, γεγονός που προσθέτει ελπίδες και για μια καλύτερη τιμή.