Μπορεί ο καιρός να έκανε ένα μικρό πισωγύρισμα, αλλά πλέον η ζέστη έχει μπει στην καθημερινότητά μας, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε περισσότερη δροσιά στα ροφήματα και τα γεύματά μας.
Προσωπικά καταλαβαίνω ότι μπαίνουμε σε ευθεία για το καλοκαίρι, όταν πιω το πρώτο μου κρύο ρόφημα και απολαύσω το πρώτο μου παγωτό!
Iδιαίτερα για το παγωτό, υπάρχουν τόσες επιλογές, συνδυασμοί, σιρόπια και ξηροί καρποί, που όλα μαζί συνθέτουν όλες τις διαφορετικές γεύσεις που θα συναντήσει κάποιος στα ψυγεία. Θερμιδικά ποικίλλουν, από παγωτά με λιγότερες θερμίδες, λιπαρά και ζάχαρη, μέχρι παγωτά αρκετά πλούσια σε θερμίδες και λιπαρά.
Το στοίχημα είναι όμως να πετύχει κανείς ένα θερμιδικά ισορροπημένο παγωτό που θα το απολαύσει χωρίς να σκέφτεται ούτε τις θερμίδες και το βάρος του ούτε ότι επιβάρυνε την υγεία του. Το πώς θα βγει ένα παγωτό ισορροπημένο, είναι θέμα τεχνογνωσίας!
Πηγη: boro.gr
Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις