Πόσες φορές μετά από έναν έντονο καυγά με τον αγαπημένο μας κι ανάμεσα στα αναφιλητά μας, δεν έχουμε βρεθεί με ένα κουτί σοκολατάκια, τα οποία καταναλώνουμε σαν πασατέμπους ή με μια κούτα γλυκά στα γόνατα που καταβροχθίζουμε λαίμαργα, χωρίς ίχνος συναίσθησης και χωρίς πραγματικά να μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα;
Είναι αλήθεια, πως η κατανάλωση ζάχαρης και τροφών με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, όπως οι υδατάνθρακες, αυξάνουν τα επίπεδα ινσουλίνης και κατ’ επέκταση τις βαθμίδες σεροτονίνης, κάνοντάς μας πιο χαρούμενες και ικανοποιημένες.
πηγη:boro.gr
Όπλο κατά της κατάθλιψης η ζάχαρη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πληρωμες: Πιστώνονται τα 440 εκατ. ευρώ των ενισχύσεων
20 Δεκεμβρίου 2024, 17:53
Στο παγωμένο κλίμα της Φινλανδίας, το Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo ξεπερνά κάθε προσδοκία
20 Δεκεμβρίου 2024, 16:41
8ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Κρέας και τα Προϊόντα του
20 Δεκεμβρίου 2024, 16:13