Πότε είναι απαραίτητα τα εμφυτεύματα δοντιών- Αποκτήστε το τέλειο χαμόγελο

Τα εμφυτεύματα δοντιών είναι η καλύτερη λύση για να αποκτήσετε ένα τέλειο και εντυπωσιακό χαμόγελο σε κάθε ηλικία και ότι οδοντιατρικό πρόβλημα κι αν έχετε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Πρόκειται για ανθεκτικές και πρακτικές προσθήκες δοντιών που μπορούν να καλύψουν τέλεια τυχόν κενά ή απώλειες της οδοντοστοιχίας αλλά και να στηρίξουν επιπλέον ορθοδοντικές κατασκευές.

Μία μοναδική τεχνολογική εξέλιξη

Κατασκευασμένα από κράματα υψηλής περιεκτικότητας σε τιτάνιο, με τεχνολογία αντίστοιχη με αυτή που χρησιμοποιείται σε ορθοπεδικές επεμβάσεις, τα οδοντικά εμφυτεύματα, γίνονται απόλυτα αποδεκτά από τον οργανισμό μας και αντικαθιστούν τέλεια τα φυσικά μας δόντια παρέχοντας πολλά οφέλη, τόσο στην εμφάνιση όσο και στην υγεία μας.

Ας δούμε όμως αναλυτικά σε ποιες περιπτώσεις επιλέγονται τα εμφυτεύματα δοντιών και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Σε απώλειες φυσικών δοντιών
Σε πολλές περιπτώσεις τυχαίνει να χάνουμε τα φυσικά μας δόντια, είτε μετά από κάποιο ατύχημα ή τραυματισμό στο πρόσωπο, είτε επειδή έπεσαν μετά από κάποια μόλυνση, ή από λόγους υγείας, όπως η κακή στοματική υγιεινή και το κάπνισμα. Σε κάθε περίπτωση, τα εμφυτεύματα δοντιών, μπορούν να αντικαταστήσουν τέλεια τα φυσικά μας δόντια, χαρίζοντας μας ένα ομοιόμορφο και λαμπερό χαμόγελο.

Στην κάλυψη κενών οδοντοστοιχίας
Μπορεί η Μαντόνα να έγινε σταρ, όμως όσο κι αν ζηλεύουμε τη δόξα της, σίγουρα δεν ζηλεύει κανείς το κενό στα δόντια της κι ας έχει γίνει σήμα κατατεθέν του στυλ της. Πολλοί άνθρωποι γεννιούνται και αναπτύσσουν μία ατελή οδοντοστοιχία με αρκετά κενά, άλλα πιο εξώφθαλμα κι άλλα πιο κρυμμένα. Τώρα δεν χρειάζεται να ντρέπεστε πια για το χαμόγελο σας, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε μία υπέροχη οδοντοστοιχία χάρη στα οδοντικά εμφυτεύματα.

Στην υποστήριξη οδοντιατρικών και ορθοδοντικών εργασιών
Θέλετε να βάλετε σιδεράκια, γέφυρα ή να κάνετε κάποια ορθοδοντική εργασία και οι ελλείψεις δοντιών είναι αδύνατον να την υποστηρίξουν; Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι η λύση, καθώς παρέχουν ένα ανθεκτικό και γερό στήριγμα για κάθε επεμβατική διαδικασία στα δόντια και τα ούλα.