Αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις στον κόμβο Αντιγόνου

Με συμβολικό αποκλεισμό της Παλαιάς Εθνικής Οδού Φλώρινας – Έδεσσας – Θεσσαλονίκης στο 42ο χιλιόμετρο συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στον κόμβο Αντιγόνου του Δήμου Αμυνταίου. Σήμερα, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από τις 17:30 έως τις 18:30, ενώ οι διαμαρτυρίες αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.

Κατά την πρώτη ημέρα των αποκλεισμών, στο σημείο βρέθηκαν μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, με επικεφαλής τον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννη Δελή, τα οποία συζήτησαν με τους αγρότες για τα αιτήματά τους. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κιοσσές.

Οι αγρότες ζητούν από την κυβέρνηση να ακούσει τα αιτήματά τους και να προχωρήσει σε άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις