Τέμπη: Η Ομοσπονδία Γεωπόνων τιμά τη μνήμη των θυμάτων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων, όπως και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, στέκεται με σεβασμό και αλληλεγγύη δίπλα στους πενθούντες, τιμώντας την μνήμη των αδικοχαμένων και αναζητώντας απαντήσεις για μια τραγωδία που δεν πρέπει να ξεχαστεί. Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

Με την συμπλήρωση δυο χρόνων από την θλιβερή επέτειο της σιδηροδρομικής πολύνεκρης τραγωδίας των Τεμπών, η Ομοσπονδία μας εκφράζει την οδύνη για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας, νέοι στην πλειοψηφία τους, την συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων, στους τραυματίες και στους επιζήσαντες, ελπίζοντας για Δικαιοσύνη.

Με αφορμή την ημέρα μνήμης της 28ης Φεβρουαρίου, τιμούμε την μνήμη των θυμάτων και στεκόμαστε με σεβασμό και αλληλεγγύη δίπλα στους πενθούντες.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις