Ελαστικά για γεωργικά και δασικά μηχανήματα

Η Trelleborg προσφέρει μια μεγάλη σειρά ελαστικών  υψηλής ποιότητας για γεωργικά και δασικά μηχανήματα ,καλύπτοντας κάθε ανάγκη και κάθε εφαρμογή την οποία χρειάζονται οι γεωργοί, οι ανάδοχοι έργων, άλλοι επιτηδευματίες και εργοστάσια κατασκευαστές μηχανημάτων (ΟΕΜs)

Η Trelleborg με τα συστήματα  “Wheel systems” εξειδικεύεται  στην κατασκευή ελαστικών υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας για κάθε τύπο γεωργικού ελκυστήρα, από τα μικρά χλοοκοπτικά  και αμπελουργικά έως τα πιο μοντέρνα μηχανήματα μέχρι και 400HP.

Η σειρά “radial TM line” σχεδιάστηκε για να εγγυηθεί εξαιρετικές επιδόσεις στο χωράφι και στον δρόμο. Στις περιπτώσεις χρήσης  trailer υπάρχουν τα ελαστικά “Twin radial”, τα πρώτα ελαστικά radial για όλες τις συνθήκες  δουλειάς και κάθε είδος  εδάφους.

Η Trelleborg είναι ακόμα ο ειδικός στα ελαστικά cross-ply τα οποία προσφέρει σε μια μεγάλη σειρά διαστάσεων κατάλληλα για όλους τους τύπους γεωργικών και δασικών μηχανημάτων.


500 κιλά ελαφρύτερο αποτύπωμα των ελαστικών στο έδαφος με τα αγροτικά ελαστικά της Trelleborg


Η πρόσφατη εκστρατεία της Trelleborg  προβάλλει το ελαφρύτερο αποτύπωμα στο έδαφος που αφήνουν τα γεωργικά  ελαστικά

Η συναρπαστική καμπάνια  έτρεξε πρόσφατα με τίτλο:
« Trelleborg  500 κιλά πιο ελαφρύ» στον δημοφιλή αναγνωρισμένο τίτλο   « Τρακτέρ της Χρονιάς 2015»: Let the challenge begin”


Επαναβεβαιώνοντας την δέσμευση της   να εξασφαλίσει  ένα βιώσιμο μέλλον   στη γεωργία και  συνδυάζοντας  τις παραδοσιακά πρωτοποριακές  της διαφημιστικές εκστρατείες, δημιούργησε μια νέα  που στοχεύει να προβάλει το διπλό πλεονέκτημα  του ελαστικού ΤΜ1000 και προσφέρει ελαφρύτερο  αποτύπωμα (  500 κιλά   )και  απόλυτη δύναμη για  υψηλές επιδόσεις
 Εκτός από το γεγονός ότι το ελαστικό  είναι ένα από τα μεγαλύτερα, πιο φαρδιά και ισχυρά ελαστικά , το  Trelleborg TM1000  διαθέτει τεράστια δύναμη και εξασφαλίζει το ελαφρύτερο αποτύπωμα στο έδαφος χάριν στο φαρδύ του πέλμα. Προσφέρει στους γεωργούς ασυναγώνιστη παραγωγικότητα και ταυτόχρονα προστατεύει το έδαφος, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερες σοδειές. Επιπρόσθετα η μειωμένη αντίσταση στην κύλιση μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές καυσαερίων βοηθώντας τους αγρότες να παράγουν περισσότερα και να έχουν  μεγαλύτερη βιωσιμότητα.

Ο κ. Lorenzo Ciferri, Marketing Director στο τμήμα αγροτικών και δασικών ελαστικών της Trelleborg δήλωσε: «Σύμφωνα με έρευνες ο πληθυσμός της γης μέχρι το 2050 θα αυξηθεί κατά 30%. Είναι προφανές ότι οι προμήθειες από φυσικές πηγές δεν θα είναι αρκετές. Η γεωργία είναι εδώ που θα κληθεί να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πρόκλησης των περιβαλλοντολογικών αλλαγών.»

«Από την έρευνα και ανάπτυξη μέχρι την παραγωγή, η Trelleborg επενδύει σημαντικά κεφάλαια για να εγγυηθεί την απόδοση, αξιοπιστία και ασφάλεια των προϊόντων της , προσφέροντας λύσεις που σέβονται πάντοτε το περιβάλλον και συμβάλλουν στην διαμόρφωση του μέλλοντος της γεωργίας.

«Αυτή η δέσμευση οδήγησε στην εξέλιξη του πρωτοποριακού ελαστικού υψηλών επιδόσεων ΤΜ1000, στο οποίο με την χρησιμοποίηση της τεχνολογίας πέλματος Blue Tire TM, αυξάνεται ουσιαστικά το πλάτος του πέλματος και εξασφαλίζεται ένα εξαιρετικά φαρδύ αποτύπωμα με χαμηλή πίεση και ασυναγώνιστη απόδοση επίπλευσης. Με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια εξαιρετική κατανομή της πίεσης στο έδαφος που εξασφαλίζει καλύτερη παραγωγή, ενώ προστατεύει το έδαφος από την συμπίεση και την διάβρωση.

“Trelleborg.  Ελάφρυνση κατά 500 κιλά. Είναι προφανές ότι η Trelleborg  προηγείται στην εξέλιξη καινοτομιών που αυξάνουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα της γεωργίας σήμερα και στο μέλλον, και παράλληλα αυξάνει την περιβαλλοντική απόδοση των τρακτέρ.»
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις