Τρεις νεκροί από σύγκρουση βυτιοφόρου με γεωργικό ελκυστήρα

Ασύλληπτη τραγωδία εξελίχθηκε στον δρόμο Λιβαδειάς - Θηβών στη διασταύρωση των Βαγίων που άφησε πίσω της τρεις νεκρούς.

Το κακό ξεκίνησε από την σύγκρουση βυτιοφόρου με γεωργικό ελκυστήρα.Η σφοδρότητα της σύγκρουσης έβγαλε εκτός οδοστρώματος στα γειτονικά χωράφια τα δύο οχήματα με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο οι οδηγοί τους.Χρειάστηκε αρκετή ώρα και  η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν τα σώματά τους από τα συντρίμμια.

Το λάθος που γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με τους οδηγούς που σταματούν , κατεβαίνουν από το όχημά τους και σπεύδουν να δουν τι έγινε, μη φροντίζοντας να προφυλαχθούν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, έγινε και απόψε και στοίχισε τη ζωή σε έναν ακόμη άνθρωπο από τα Βάγια. Πρόκειται για γνωστό άτομο από το χώρο του αθλητισμού, παλιότερα ποδοσφαιριστή και τελευταία προπονητή τοπικής ομάδας. Άκουσε για το τροχαίο ο οδηγός του τρακτέρ ήταν φίλος του και έτρεξε να δει τι έγινε και αν μπορούσε να βοηθήσει.
 
Δυστυχώς όμως παρασύρθηκε από άλλο διερχόμενο όχημα και βρήκε το θάνατο παρά τις προσπάθειες των διασωστών που ήταν στο σημείο. Η είδηση του τραγικού θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε φίλους γνωστούς και φιλάθλους των Βαγίων. 
Τραυματισμένος τέλος από παράσυρση ΙΧ αυτοκινήτου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας και αστυνομικός που μετείχε στα μέτρα εκτροπής της κυκλοφορίας λόγω του τροχαίου.

πηγη:lamiafm1.gr

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις