«Τεχνολογία-Καινοτομία τροφίμων »

 Η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε το Σάββατο 14/3/2015 με θέμα «Τεχνολογία-Καινοτομία Τροφίμων» στά πλαίσια της σημαντικής έκθεσης 2ης FOODEXPO 2015.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Η προσέλευση ήταν πραγματικά μεγάλη,άνω των τριακοσίων πενήντα εγγραφών,και οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον.Στόχος η επιστημονική προσσέγγιση καινοτόμων θεμάτων κατά γενική ομολογία επιτεύχθηκε. Επίσης ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

1.Την διοργανώτρια εταιρία FORUM για την φιλοξενία αλλά και για την προβολή της ημερίδας μας και προσωπικώς τον πρόεδρό της,κύριο Ν.Χουδαλάκη

2.Την Γενική Διεύθυντρια του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ) κυρία Β.Παπαδημητρίου, για τον χαιρετισμό και την παρουσίαση των καινοτόμων δράσεων του συνδέσμου.

3.Τους εξαιρετικούς ομιλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Αργύρης Τσακίρης, Καθηγητής του τμήματος Οινολογίας Α.Τ.Ε.Ι Αθήνας

Θωμάς Ζαφειριάδης, MSc Τεχνολόγος τροφίμων-Κτηνίατρος

Ελένη Μαλισιόβα, Καθηγήτρια εφαρμογών Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας

Δήμητρα Χούχουλα , Καθηγήτρια εφαρμογών Α.Τ.Ε.Ι Αθήνας

Ιωάννης Μποζιάρης , Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δρ. Χρήστος Αποστολόπουλος, Δ/ντής Ολικής Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων FrieslandCampina Hellas

Ευάγγελος Πολάτος,Παν.υπότροφος στο Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων

Γεώργιος Ζακυνθινός,Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Α.Τ.Ε.Ι.

Πελοποννήσου.

Τέλος, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με παρόμοιες δράσεις στην κατάρτιση και επιμόρφωση τόσο των μελών μας,όσο και όλων των εμπλεκομένων με τα τρόφιμα καθώς και στην δημιουργία ζωντανών διαύλων επικοινωνίας της επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων με τις παραγωγικές δυνάμεις της πατρίδας μας. 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις