Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας

Μετά από πρωτοβουλία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος προέκυψαν τα πρώτα μέλη της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας. Οι διαγωνισμοί ένταξης πραγματοποιήθηκαν στην έκθεση Food Expo 2015 στο περίπτερο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Οι διαγωνιζόμενοι κρίθηκαν από πιστοποιημένους κριτές της WACS. Για το σκοπό αυτό η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος είχε καλέσει τους κυρίους Δαμιανού Γεώργιο και Χαραλάμπους Παναγιώτη από την Κύπρο, οι οποίοι δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, μεταδίδοντας την πολυετή τους εμπειρία.

Θα γίνουν επιπρόσθετοι διαγωνισμοί για την ένταξη και άλλων μελών τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015.

Η Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας, απαρτίζεται από τους: Αγραφιώτης Βασίλης (pastry chef), Άννινος Πολύκαρπος (young chef),  Γλύκας Μάριος (chef), Γραβάνης Χρυσοβαλάντης (chef), Γραμματικόπουλος Γιώργος (chef), Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος (pastry chef),  Κασκούτας Αλέξανδρος (young chef), Κοκκινίδης Παναγιώτης (pastry chef),  Κοσμά Ειρήνη (young chef), Νικόλα Ηλία (young pastry chef), Παναγιωτόπουλος Νίκος (young chef),  Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (pastry chef), Ρέππα Έλενα (team manager), Συντυχάκης Αρτέμιος (chef), Τσαμπακούρης Νικόλαος (chef), Τσεμπερλίδης Αλκιβιάδης (chef),   Ψωμόπουλος Σταύρος (chef).

Στόχος της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας είναι η γαστρονομική εκπροσώπηση σε διεθνείς διαγωνισμούς και εκθέσεις.  

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις