Α.Σ.Νευροκοπίου: Συνάντηση για τα τρέχοντα προβλήματα

Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, ο Σύλλογος Αγροτών Δήμου Κ. Νευροκοπίου διοργάνωσε ανοιχτή εκδήλωση για τα τρέχοντα προβλήματα του κλάδου στο Δημαρχείο του Κ. Νευροκοπίου.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν οι βουλευτές του νομού Δράμας κος Καραγιαννίδης Χρήστος, κος Κυριαζίδης Δημήτριος, κος Χαρακίδης Κυριάκος, εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Δράμας, ο Δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου κος Γιαννόπουλος Βασίλειος και ο Πρόεδρος ΤΟΕΒ περιοχής Νευροκοπίου κος Χατζηλαζαρίδης Νεκτάριος. Προηγήθηκε σύσκεψη στην οποία ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Ιφόγλου Θεόδωρος με τον Δήμαρχο Κ. Νευροκοπίου και τον Πρόεδρο ΤΟΕΒ περιοχής Νευροκοπίου έθεσαν τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί της περιοχής.

Ακλούθησε ανοιχτή συνάντηση στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού μεγάρου με την παρουσία κατοίκων της περιοχής όπου τοποθετήθηκαν με σύντομες ομιλίες οι βουλευτές, ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του Συλλόγου και στην συνέχεια οι δημότες είχαν την ευκαιρία εμπλεκόμενοι σε έναν δημιουργικό και γόνιμο διάλογο να θέσουν και τα δικά τους προβλήματα στους βουλευτές του νομού.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις