«Με το βλέμμα στην αγορά» οι συνεταιρισμοί

«Πρέπει να δώσουμε διαφορετικά, καινοτόμα προϊόντα στους καταναλωτές», επεσήμανε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Συνεταιριστικής Οργάνωσης GOGECA, κ. Christian Pèes, κατά την εισήγησή του στο συνέδριο για την ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας που  συνδιοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τη Gaia Επιχειρείν, τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας και τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «Δήμητρα».

«Οι υπεύθυνοι των ευρωπαϊκών συνεταιρισμών επιβάλλεται να μην αφήνουν την πολιτική να τους εμποδίζει από την παρουσία τους στη διεθνοποιημένη αγορά, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Συνεταιριστικής Οργάνωσης GOGECA, στο πλαίσιο της ομιλίας του με θέμα «τον ρόλο των αγροτικών συνεταιρισμών της Ε.Ε. στην παραγωγή και την αγορά διατροφικών προϊόντων».

Στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου που ολοκληρώθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσιάστηκαν εισηγήσεις από εξέχοντες εκπρόσωπους του αγροτικού και συνεταιριστικού τομέα της Ελλάδας και της ΕΕ,  πανεπιστημιακούς και παράγοντες του αγροδιατροφικού τομέα.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις