«Τεχνολογία-καινοτομία στην επεξεργασία κρέατος- κρεατοσκευασμάτων-γαλακτοκομικών»


Η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε την Κυριακή 8/11/2015 με θέμα «Τεχνολογία-καινοτομία στην επεξεργασία κρέατος-κρεατοσκευασμάτων-γαλακτοκομικών» στα πλαίσια της σημαντικής έκθεσης 4ης MeatDays 2015.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Η προσέλευση ήταν σημαντική,άνω των εκατόν πενήντα εγγραφών,και οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον.Ο στόχος της προσέγγισης καινοτόμων θεμάτων κατά γενική ομολογία επιτεύχθηκε.

Επίσης ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:
1.Την διοργανώτρια εταιρία o.mind creatives για την φιλοξενία αλλά και για την προβολή της ημερίδας μας .
2.Τον πρόεδρο των βιομηχανιών ψύχους και logistics κύριο Δ.Γρηγορόπουλο
3.Τους εξαιρετικούς ομιλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Θεόδωρο Καλλίτση, Κτηνίατρο-Τεχνολόγο τροφίμων, Phd,MSc .Διευθυντή προϊοντικής ανάπτυξης ,HELLENIC CATERING
Δημήτρη Παντελάτο,Γενικό Διευθυντή Zetes Hellas
Νικόλαο Σολωμάκο, Επ. Καθηγητή- Κτηνιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Παπαδόπουλο Δημήτριο ,Μηχ.Μηχανικό ,C.E.O. STREMMENOS HAM PRODUCER
Θωμά Ζαφειριάδη MSc Τεχν.Τροφίμων-Κτηνίατρο ,Δ/ντη ESTIA LAB IKE

Τέλος, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με παρόμοιες δράσεις στην κατάρτιση και επιμόρφωση τόσο των μελών μας,όσο και όλων των εμπλεκομένων με τα τρόφιμα καθώς και στην δημιουργία ζωντανών διαύλων επικοινωνίας της επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων με τις παραγωγικές δυνάμεις της πατρίδας μας.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις