Δύο θέσεις εργασίας  για νέους ερευνητές / υποψηφίους  διδάκτορες

To TEI Hπείρου ανακοινώνει την προκήρυξη δύο θέσεων εργασίας  για νέους ερευνητές / υποψηφίους  διδάκτορες στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής, για το πρόγραμμα Marie Skłodowska Curie, Εκπαιδευτικό Δίκτυο Καινοτομίας 'Tendon Therapy Train' ΗΟΡΙΖΟΝ 2020, που υλοποιείται στο Ίδρυμα.

Είναι ένα ερευνητικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα καινοτομίας το οποίο θα εκμεταλλευτεί τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην μηχανική ιστών, για να αναπτύξει πρωτοποριακά θεραπευτικά/φαρμακευτικά προϊόντα για την αποκατάσταση και αναγέννηση τενόντων για ανθρώπους και ίππους. Το δίκτυο αποτελείται από επτά ακαδημαϊκά ινστιτούτα, επτά εταιρείες και δύο νοσοκομεία από έξι Ευρωπαϊκές χώρες (Ιρλανδία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πορτογαλία και Γαλλία).

Καταληκτική ημερομηνία  υποβολής δικαιολογητικών: 30 Δεκεμβρίου 2015. 

Τα προσόνταοι προϋποθέσεις συμμετοχής και οι σχετικές πληροφορίες είναι αναρτημένες στις ανακοινώσεις του κεντρικού site του TEI Hπείρου: http://www.teiep.gr/en/, καθώς και στοhttp://ec.europa.eu/research/participants/portal/doc/call/h2020/h2020-msca-itn-2015/1622613-itn_2015_-_guide_for_applicants_v1_en.pdf

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις