Χωριό Παραγωγών το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στον Βύρωνα

Το «Χωριό Παραγωγών», διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα στις 12 Δεκεμβρίου, από τις 8.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι, στο Πάρκο της Καραολή και Δημητρίου απέναντι από το Δημαρχείο.

Ανάμεσα στα προϊόντα μικρών παραγωγών περιλαμβάνονται: ελιές, ελαιόλαδο, αυγά, μέλι, βασιλικός πολτός, αλεύρι, όσπρια, αλλαντικά, αρτοποιήμητα, βότανα, βιολογικά, γιαούρτι, γλυκά κουταλιού, κουλουράκια, ζυμαρικά, λουκάνικα, μανιτάρια, μαρμελάδες, ήλα, ξερά σύκα, ξηροί καρποί, ξύδι, οίνος, όσπρια, παξιμάδια, παραδοσιακά εδέσματα, πατάτες, πελτές τομάτας, πίτες, πορτοκάλια, ρίγανη, ρύζι, σάλτσες, σκόρδα, σταφίδες, ταχίνι, τσίπουρο, τυροκομικά, χαλβάς, φυτικά καλλυντικά, κ.α.

Από τη συγκεκριμένη δράση επωφελούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Οι πολίτες, που ωφελούνται από την ποιότητα και την τιμή των προϊόντων, οι έμποροι, που έρχονται σε επαφή με τους παραγωγούς, οι δομές αλληλεγγύης της πόλης και κατά συνέπεια οι πολίτες που έχουν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της δράσης το «Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα» ανταλλάσσει βιβλία με 1 λίτρο λάδι. Αγοράζετε 1 λίτρο λάδι από τον παραγωγό ή από όπου θέλετε, το προσφέρετε και το Δίκτυο Αλληλεγγύης σας δίνει ένα βιβλίο.
Πληροφορίες στον υπεύθυνο της δράσης, Ιωάννη Μαυρίκη, Τ/2107658247, 2107658360.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις