Τέσσερις εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρείν στην Intralogistics και Logistics του Αννοβέρου

Οι εταιρίες Helm Hellas, Systems Sunlight, Intra Conn Connectors & Kollias GmbH Industrie Tore εκπροσώπησαν το ελληνικό επιχειρείν στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Intralogistics και Logistics που πραγματοποιήθηκε στο Αννόβερο της Γερμανίας, μεταξύ 31 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2016.

 

Η διεθνής έκθεση CeMAT φιλοξένησε 1.000 εκθέτες από 44 χώρες, μεταξύ των οποίων ήταν και οι 4 ελληνικές εταιρείες, οι οποίες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε στελέχη του κλάδου από όλο τον κόσμο.

 

Το μότο της CeMAT 2016 ήταν «Smart Supply Chain Solutions», ενώ περιελάμβανε τις εξής ενότητες:

 

  • "Empack" & Label Print
  • Move & Lift
  • Store & Load
  • Logistics IT
  • Manage & Services

 

Η έκθεση θα ανοίξει ξανά τις πύλες της στις 23 με 27 Απριλίου 2018 στο Αννόβερο, για πρώτη φορά παράλληλα με την Hannover Messe. 

 

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Αννοβέρου Deutsche Messe AG για την Ελλάδα και την Κύπρο, αναφέρει ότι κάθε ενδιαφερόμενος, για να συμμετάσχει στις επόμενες εκθέσεις, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 6419041 για πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής, καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης http://www.german-fairs.gr/, http://www.hannovermesse.de/home

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις