Πλήρωσε για ελαιόλαδο που δεν παρήγγειλε και δεν... παρέλαβε ποτέ

Θύμα ενός σεσημασμένου κομπιναδόρου που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές, έπεσε ένας ηλικιωμένος στην Παραλία του Οφρυνίου Καβάλας ο οποίος πλήρωσε αδρά για το ελαιόλαδο που πείστηκε ότι είχε παραγγείλει η σύζυγός του! Εκείνη, βέβαια, δεν είχε ιδέα, αλλά αυτό άργησε να αποδειχθεί!

Ο 46χρονος απατεώνας περίμενε, πιθανότατα, να φύγει η σύζυγος του 76χρονου και μετά πήγε στο σπίτι του για να του ζητήσει τα χρήματα για την αγορά δύο δοχείων με ελαιόλαδο, που τάχα είχε παραγγείλει εκείνη. Ο ηλικιωμένος δεν φαντάστηκε ότι του έλεγε ψέματα και του έδωσε 120 ευρώ, τα οποία ο δράστης πήρε και έγινε καπνός, χωρίς φυσικά να παραδώσει το λάδι.

Η κομπίνα αποκαλύφθηκε όταν επέστρεψε η σύζυγος του θύματος και μαζί κατέφυγαν στον αστυνομικό σταθμό Ορφανίου για να την καταγγείλουν. Εκεί αναγνώρισαν τον 46χρονο από φωτογραφίες σεσημασμένων και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ηράκλειας τον εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα σε χωριό των Σερρών, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενο για απάτη.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις